De weekendtips van Beau Monde

Dit weekend alvast met een vleugje oranje.

Lees ook

Ieder weekend deelt Beau Monde de trends op het gebied van mode, culi, interieur en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. En met Koningsdag voor de deur raken we natuurlijk al in de oranjestemming!

Proost op de koning

Proosten op de verjaardag van de koning (of gewoon op een vrije dag, mag ook) doe je natuurlijk met orancello van de Jongens van Oud West , hét oranjekleurige alternatief voor limoncello. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt orancello gemaakt van sinaasappelschillen in plaats van citroenschillen, met als resultaat een friszoete likeur. Heerlijk met gin en gingerale in een feestelijke, oranje cocktail. Voor verkooppunten en recepten ga je naar de website van De Jongens van Oud West. Cheers!

Oranje boven ogen

Geïnspireerd op de colour block trend lanceert Huda Beauty nu twee nieuwe oogschaduwpaletten. Met deze opvallende kleuren en prachtige hoogglanzende metallics steel jij de show – en een oranje-paarse palet is natuurlijk perfect voor Koningsdag. Verkrijgbaar bij ICI Paris XL en The Beauty Editor.

Tompouce tot aan de deur

“Het hoort echt bij Koningsdag, zo’n knapperige oranje tompouce met een glanzende laag glazuur en een romige banketvulling met echte vanille”, zijn de wijze woorden van Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, waar wij ons helemaal in kunnen vinden. Speciaal voor Koningsdag maakt de Heel Holland Bakt-ster onweerstaanbare oranje dubbeldekker tompoucen, die op 25 en 26 april exclusief te bestellen zijn via Thuisbezorgd.nl in Amsterdam en Den Bosch. De opbrengsten gaan naar de Voedselbank, dus dat smaakt éxtra goed!

Koninklijk comfort

Fashion Revolution Week is een mooi moment om een duurzaam modemerk in het zonnetje te zetten: King Comf. Dit merk maakt zijn prachtige, comfortabele en tijdloze kledingstukken van stoffen die overblijven in ateliers in Portugal. Vooral de kimono’s staan hoog op onze weekend wish list!

Nu in de bios: ‘Elizabeth’

We blijven nog even hangen bij ’n koninklijk thema, want royaltyfans kunnen dit weekend hun hart ophalen in de bioscoop. Sinds 21 april is de gloednieuwe documentaire Elizabeth namelijk te zien op het witte doek, een portret van de Queen aan de hand van unieke archiefbeelden. Beau Monde geeft een aantal filmtickets (inclusief royal high tea!) weg: bekijk de winactie hier.

Tijd voor Tiffany’s

©Henry Leutwyler

Alle liefhebbers van bling: maak alvast ruimte vrij in je agenda om deze zomer een reisje naar Londen te maken. Daar is in de Saatchi Gallery namelijk de tentoonstelling ‘Vision & Virtuosity’ te zien, met meer dan 400 objecten uit de archieven van Tiffany & Co. Een stralende viering van Tiffany’s positie als hofleverancier van ’s werelds mooiste diamanten. Wil je zien!

LAB luxe

Wél de luxe van hoogwaardige anti-aging ingrediënten, maar niet het prijskaartje dat je van high end gezichtsverzorgingsmerken kent. HEMA Beauty komt nu met een nieuwe L.A.B. Premium Skin Care-collectie, die je huid helpt beschermen tegen UV-licht, blauw licht, droge buitenlucht en meer invloeden van buitenaf. De vegan producten bevatten BICOALGAE® XT, een uniek ingrediënt dat tekenen van huidveroudering helpt voorkomen door zichtbaar rimpels te verminderen. Het stimuleert het vernieuwingsproces van je huidcellen, zodat je huid niet alleen steviger wordt, maar ook gaat stralen. En dat voor ’n tientje per stuk!

Happy weekend!

Laatste nieuws

Zie ook