Moeder of zus? Zó ziet de knappe moeder van Natasja Froger eruit

Met foto's van haar mooie moeder zaait Natasja regelmatig verwarring. 'Is dit je zus?'

Lees ook

Deelt presentatrice Natasja Froger een foto van haar moeder op social media? Dan strómen de reacties over haar jeugdige uiterlijk vaak binnen. “Huh, ik dacht dat dit je zus was.”

Uitstekende band

Natasja Froger (56) heeft een heel goede band met haar moeder. Op Instagram laat ze regelmatige lieve woorden horen over haar mama, die ze de ‘allerliefste’, de ‘allermooiste’ en ‘mijn grootste voorbeeld’ noemt.

Moeder of zus?

In februari viert Annemarie haar verjaardag, een gelegenheid waarbij Natasja haar moeder graag in het zonnetje zet op Instagram. Daar weet ze haar volgers enorm mee te verrassen, want elk jaar weer klinkt verbazing over hoe jong de moeder van Natasja Froger eruitziet. Weer een jaartje ouder? Dat is in ieder geval niet te zien!

“Wat ziet jouw moeder er nog jong uit, daar teken ik voor”, schreef een volger bijvoorbeeld bij de meest recente verjaardagsfoto, waarop Annemarie te zien is met haar achterkleinkinderen. “Ze is zo knap, het kon je zus zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger)

Ook in 2021 zaaide Natasja verwarring met een jeugdige foto van haarzelf en haar moeder. “Jij bent en blijft mijn allergrootste voorbeeld,” schrijft ze bij het prachtige plaatje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger)

“Ik denk dat u het wel vaker zal hebben gehoord, maar uw moeder en u lijken wel zusjes. Knappe moeder hoor!” schreef een fan bij onderstaande foto. Ook Jim Bakkum sprak op Instagram zijn verbazing uit over Natasja’s moeder/vermeende zus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger)

Keer op keer kan Natasja bevestigen dat deze knappe vrouw inderdaad haar moeder is. Op de vraag “Wacht effe hoor…dít is je moeder?!” antwoordt ze: “Jazeker, mooi van binnen én van buiten.” En zo is het maar net!

Bron: Instagram, Libelle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook