Dit is hoe de eerste ontmoeting tussen Meghan en Kate écht verliep

Het ging er niet zo ongemakkelijk aan toe als vaak wordt beweerd.

Op 11 augustus 2020 verscheen Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family. Die biografie vertelt het verhaal van Harry en Meghan en werd opgetekend door Omid Scobie en Carolyn Durand. Het vertelde ons veel nieuwe dingen, onder andere over de eerste ontmoeting tussen Meghan en Kate.

Niet zo ongemakkelijk als gedacht

Prins Harry en (inmiddels hertogin) Meghan Markle werden in 2016 smoorverliefd op elkaar en zijn nog altijd dolgelukkig. Nadat bekend werd dat de twee een relatie hadden, was het tijd dat Meghan de rest van de royal family zou ontmoeten. Er wordt vaak beweerd dat de eerste ontmoeting tussen Meghan en Kate enorm ongemakkelijk was, maar uit Finding Freedom blijkt het tegendeel.

Leuk cadeau

De eerste ontmoeting tussen de schoonzussen vond in mei 2017 plaats, een jaar voor Harry en Meghan in het huwelijksbootje stapten. Volgens de auteurs van Finding Freedom had Meghan een cadeautje meegenomen dat goed in de smaak viel. “Het Smythson notitieboek van zacht leer brak het ijs, net als Meghans enthousiasme over prinses Charlotte.” Ze hadden dus meteen leuke gespreksstof!

Goed geholpen

Meghan vertelde in een interview zelf ook al eens over de eerste ontmoetingen met Harry’s familie. Destijds zei ze: “Zijn familie is zo hartelijk. Ze zijn geweldig en de afgelopen anderhalf jaar hebben we elkaar goed leren kennen. Ze helpen me om onderdeel te worden van de familie en laten me kennismaken met het koninklijk huis. Dat is ontzettend speciaal.”

Bron: Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws