Grappig: zo zou hertogin Kate eruitzien met blond haar

Dan krijg je ineens een heel ander beeld!

Lees ook

Kate Middleton ziet er werkelijk altijd uit om door een ringetje te halen. De mantelpakjes en jurkjes die ze draagt staan haar keer op keer prachtig, haar make up zit altijd netjes en ze heeft een geweldige bos glanzend donkerbruin haar. We kennen de hertogin niet anders dan met een bruine coupe, maar we zijn stiekem benieuwd hoe een blond kapsel Kate zou staan.

Bewerkt beeld

Een verkeerde haarkleur kan veel voor je uiterlijk doen. Kate heeft altijd al een donkerbruine coupe, die prachtig glanst in de zon. Toch vragen we ons weleens af hoe ze eruit zou zien als ze haar haren blond zou kleuren. Op het Pinterest-account NICOLE is een foto te vinden waarop Kates kapsel is bewerkt. In plaats van haar standaard donkerbruine lokken met slag heeft ze op die foto lang, steil, blond haar. We moeten zeggen: het staat haar niet slecht!

Bekijk de foto van Kate met blond haar hier.

Kleine kans

De kans dat we de hertogin daadwerkelijk ook met een andere haarkleur gaan zien, is overigens klein. Lid zijn van het koningshuis komt met de nodige protocollen, waaronder dat je niet zomaar je haarkleur mag veranderen. We verwachten zelfs niet dat ze er ineens de schaar in laat zetten en met een kort kapsel door het leven gaat. Hoogstwaarschijnlijk zal het bij wat highlights blijven, maar zeg nooit nooit.

Bron: Pinterest, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook