Dit is waarom Meghan Markles eerste huwelijk destijds stukliep

Ze leefden uiteindelijk allebei nog lang en gelukkig, maar dan wel los van elkaar.

Lees ook

Voordat Meghan een royal werd (en vervolgens net zo snel weer afstand deed van haar titel) had ze jarenlang een relatie met de Amerikaanse regisseur en filmproducent Trevor Engelson. Ze is zelfs bijna twee jaar met hem getrouwd geweest.

Te druk voor een huwelijk

Meghan en Trevor leerden elkaar in 2004 kennen en hadden zes jaar een relatie voordat ze elkaar het ja-woord gaven. Ze trouwden in 2011 tijdens een casual ceremonie in Jamaica. In augustus 2013 maakten ze bekend dat ze uit elkaar gingen. De reden werd destijds niet genoemd. In 2019 verscheen er echter een documentaire met de naam Meghan Markle: Movies, Marriage and Motherhood waarin werd besproken dat Meghans acteercarrière het huwelijk de das om heeft gedaan.

Langeafstandsrelatie

Royalty-deskundige Ashley Pierson zegt dat Meghans rol in de enorm succesvolle serie Suits en de bekendheid die dat met zich meebracht voor veel druk op de relatie heeft gezorgd. “Ze werd ineens een beroemdheid. Dat brengt ontzettend veel veranderingen met zich mee. Ook werd Suits opgenomen in Toronto, waardoor Meghan en Trevor ineens een langeafstandsrelatie kregen. Trevor moest namelijk in LA blijven voor zijn carrière”, aldus Pierson. Volgens haar was de relatie simpelweg niet opgewassen tegen al die veranderingen en groeiden de twee uit elkaar.

trevor-en-vrouw

Trevor Engelson en Tracey Kurland. Beeld: BrunoPress

Nieuwe liefdes

Hoe het leven van Meghan daarna is verlopen, weten we natuurlijk allemaal. Zij gaf op 19 mei 2018 voor de tweede keer het ja-woord, dit keer aan een heuse prins. Maar ook Trevor Engelson heeft een nieuwe liefde gevonden. Hij trouwde in 2019 met diëtiste Tracey Kurland. In augustus 2020 hebben ze een dochter verwelkomd. Een happy ending voor iedereen dus!

Bron: US Magazine, Express | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook