Verbleven Harry en Meghan in dit Haagse luxehotel?

Het zou om de 'royal suite' gaan, uiteraard.

Na een week in Den Haag te zijn geweest voor de Invictus Games, is ook prins Harry weer teruggevlogen naar Californië. Daar wachten zijn vrouw, kinderen en eigen bed op hem. Maar waar sliepen de Sussexjes eigenlijk tijdens hun bezoek aan de hofstad?

Meerdere bronnen wijzen op dít hotel. En dan de royal suite, om specifiek te zijn. Hoe kan het ook anders?!

Hilton The Hague

Volgens meerdere sources van Mail Online zouden prins Harry, hertogin Meghan en hun entourage hebben gekozen voor het Hilton Hotel aan de Zeestraat. Het 5-sterrenhotel ligt in hartje Den Haag, op steenworp afstand van de Paleistuin, de Koninklijke Stallen en het Vredespaleis. De Sussexes zouden daarbij voor de royal suite hebben gekozen, een luxueuze ruimte van 140m2 met onder andere twee douches, een privéterras, een wijds uitzicht over de stad, een eigen keuken, een grote loungebank en uiteraard een kingsize bed. Voor de suite betaal je zo’n 1750 euro per nacht.

Voldoende privacy

Niet alleen zouden Harry en Meg in het Hilton zijn gespot, een andere duidelijke aanwijzing is dat de website van het hotel vermeldde dat de Executive lounge van 13 tot 23 april was gesloten. Dit zou de hertog en hertogin van Sussex en hun team de kans geven om in alle rust samen te komen. Privacy en beveiliging is ook goed geregeld in het hotel. Zo is de suite te bereiken met een privélift vanuit de ondergrondse parkeergarage.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilton The Hague (@hiltonthehague)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilton The Hague (@hiltonthehague)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilton The Hague (@hiltonthehague)

Tot slot bevestigde ook een loslippig personeelslid aan Mail Online dat prins Harry en hertogin Meghan in het Hilton sliepen. “We weten dat ze hier verbleven, maar het is allemaal vertrouwelijk en er is ons gezegd dat we niet over hen mogen praten.” Wat voor een room service er bij de Sussexjes werd bezorgd zullen we dus nooit weten, maar mochten we zelf nog een city trip naar Den Haag plannen… Dan weten we een royally approved adresje te vinden!

Bron: Hilton The Hague, Mail Online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws