Jazmin Grace Grimaldi is terug van weggeweest en heeft leuk nieuws

Het was even stil rondom Jazmin, maar ze kondigt nu iets leuks aan.

Lees ook

Jazmin Grace Grimaldi, de buitenechtelijke dochter van koning Albert, was de afgelopen maanden niet in de spotlights te vinden. Nu is ze terug én heeft ze een leuk nieuw project aangekondigd.

Voor het eerst weer gespot

Jazmin maakte in februari bekend dat ze voor onbepaalde tijd een pauze van social media nam. Alleen via het account van haar hond Frankie konden fans af en toe een update zien. Ze bleef dus zoveel mogelijk buiten de spotlights, maar een paar dagen geleden kwam daar verandering in. Jazmin en haar vriend, kunstenaar Ian Mellencamp, werden samen gespot bij een lunchevenement in Beverly Hills. Het evenement werd georganiseerd om geld in te zamelen voor kinderen die mishandeld zijn.

Niet alleen bij charity lunches, maar ook op het televisiescherm is Jazmin nu weer te zien. Is de ster van prins Alberts oudste dochter eindelijk rijzende?

Net als oma

In een interview met Harper’s Bazaar maakte Jazmin jaren geleden bekend dat ze al van kleins af aan actrice wil worden. Die droom ontstond toen ze de film High Society voor het eerst keek, waar haar oma Grace Kelly een rol in had. Ze besloot toen dat ze in de voetsporen van haar grootmoeder wilde treden. Sindsdien probeert ze een carrière als actrice en zangeres van de grond te krijgen in Amerika. Een grote doorbraak liet op zich wachten, maar nu heeft ze een grote filmrol bekendgemaakt. Jazmin speelt namelijk de beste vriendin van de hoofdrolspeler in de film Renaissance, die sinds 17 maart dit jaar te zien is via een Amerikaanse streamingsdienst. Haar aanwezigheid bij het evenement in Beverly Hills was een mooie kans om die rol meteen even te promoten.

Op eigen benen

Jazmin is een van de twee buitenechtelijke kinderen van koning Albert van Monaco. Ze is geboren uit een affaire van Albert en Tamara Rotolo en werd in 2006 als dochter van Albert erkend. Omdat haar ouders nooit getrouwd zijn geweest, heeft Jazmin geen recht op de Monegaskische troon. Wel heeft ze een goede band met haar halfbroer Alexandre Grimaldi-Coste (eveneens een buitenechtelijk kind van Albert). Bovendien heeft ze een aardig vermogen overgehouden aan de erkenning van de koning. Toch heeft ze besloten op eigen benen te gaan staan en samen met Ian een carrière in Amerika op te bouwen. We zijn benieuwd wat we in de komende jaren nog meer van haar gaan zien – wie weet tóch nog op het witte doek!

Bron: Adelswelt, Gala | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook