Weer een jaartje erbij! Zo zien de dochters van prinses Märtha Louise er nu uit

Een dochter die werd verkozen tot 'dapperste vrouw van het jaar', een dochter die net een modellencontract heeft getekend en een dochter die meerdere keren in de paardrijprijzen viel – ML kan trots zijn op haar drie knappe meiden!

Lees ook

Maud Angelica, de oudste dochter van prinses Märtha Louise, viert vandaag haar negentiende verjaardag. Een goed moment om eens te kijken hoe het nu met de knappe kleindochters van de Noorse koning gaat!

Maud Angelica

Tijd voor taart! Maud Angelica mag vandaag alweer negentien kaarsjes uitblazen. Het oudste kleinkind van koning Harald van Noorwegen werd in 2003 geboren uit het huwelijk van prinses Märtha Louise met Ari Behn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Maud Angelica is ontzettend creatief: ze tekent, schildert, dicht en schrijft en deel haar kunst op Instagram. Ze haalde de bestsellerlijsten met haar boek Threads for tears en won in 2020 de prijs voor de ‘moedigste vrouw van Noorwegen’, omdat ze mensen helpt hulp te vragen bij psychische problemen. Haar enorme inzet voor dit doel kwam nadat haar vader, Ari Behn, in 2019 door suïcide om het leven kwam.

“Ik ben zo trots om haar moeder te zijn. Ik ben zo trots om te zien dat ze, zelfs op haar donkerste momenten op de begrafenis van haar vader, iedereen eraan herinnerde liefde en troost te geven. Ze heeft die dag daadwerkelijk levens gered en blijft zich inzetten voor een liefdevollere wereld die de ruimte opent om over geestelijke gezondheid te praten en deze te normaliseren”, deelde een trotse Märtha Louise na die prijsuitreiking over Maud.

Leah Isadora

De middelste dochter van de Noorse prinses, de 17-jarige Leah Isadora, staat ook volop in de schijnwerpers. Ze ‘influencet’ erop los op Instagram, waar ze duizenden volgers een kijkje geeft in haar leven, en werkt sinds kort ook als model.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leah🫶 (@leah.behn)

Hoewel prinses ML haar dochters niet met een titel wilde opzadelen om hen een zo gewoon mogelijke jeugd te geven, lijkt Leah dus wel te kunnen wennen aan al die media-aandacht. Net als haar oudere zus wist Leah Isadora een prijs in de wacht te slepen, zij het in een heel andere categorie. Vorig jaar nam ze de Vixen Award Beauty 2021 (een prestigieuze prijs binnen de Noorse influencerwereld) in ontvangst voor haar fashion- en beautyposts.

Emma Tallulah

Ook de 13-jarige Emma Tallulah heeft een aantal prijzen op haar naam staan. De derde dochter rijdt namelijk graag paard en doet dat niet onverdienstelijk. Bij nationale kampioenschappen wist ze meerdere keren een medaille te bemachtigen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Mark our words, die Emma schopt ’t nog een keer tot de Olympische Spelen!

Verhuizing

Prinses Märtha Louise en haar drie dochters wonen momenteel in Noorwegen, terwijl er al langere tijd plannen zijn om naar de Verenigde Staten te trekken, waar Märtha’s partner (verloofde?) sjamaan Durek woont.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Märtha Louise (@iam_marthalouise)

De vrijheid om te gaan hebben ze in ieder geval. Deze kleindochters van koning Harald hebben zoals gezegd geen titel, en dus ook geen koninklijke verplichtingen meegekregen. Het is duidelijk dat de drie dames hard op weg zijn hun eigen pad uit te stippelen. What’s next?

En voor we het vergeten: van harte gefeliciteerd, Maud Angelica!

Bron: Royal Central, Royalty Online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook