Zo ziet de vrouw van Robèrt van Beckhoven eruit

Robèrt en zij runnen samen een bakbedrijf.

Af en toe voorbijgekomen

Pirjo heeft zelf geen Instagram, maar heeft al wel een aantal keer op de pagina van haar man gestaan. Robèrt heeft foto’s met Pirjo geplaatst om een bakkerij onder de aandacht te brengen en om te vertellen over het coronabeleid dat hij destijds hanteerde. Kijk mee!

Brandweerkazerne overnemen

De eerste post waarin we Pirjo voorbij zien komen, is die over de leerfabriek van Oisterwijk. Robèrt kondigde met die post aan dat ze de ruimte daar wilden uitbreiden, aangezien de brandweerkazerne ernaast vrij kwam. “We krijgen de kans om het plaatje écht compleet te maken. Hier kunnen we in de zomer eindelijk echt ambachtelijk ijs, wafels en pannenkoeken serveren”, schrijft de patissier erbij. Er zit een foto bij waarop het stel op locatie poseert. Ziet er lief uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robèrt van Beckhoven (@bijrobert)

Doel behaald

Ook de tweede keer dat Pirjo op het account van Robèrt te zien was, ging het over de leerfabriek. Deze post volgde slechts een paar weken na de vorige en er is een foto uit dezelfde fotoshoot gebruikt. Het was een blij bericht, want de crowdfunding van Robèrt en Pirjo was succesvol gebleken. “Via deze weg willen we iedereen alvast enorm bedanken voor de support. We zijn ontzettend trots dat we ons minimale investeringsdoel voor de overname van De Kazerne hebben bereikt, een geweldige mijlpaal”, aldus Robèrt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robèrt van Beckhoven (@bijrobert)

Minder leuk nieuws

Net als veel andere ondernemers kregen ook Robèrt en Pirjo te maken met moeilijkheden door corona. Robèrt wijdde er een post aan, waarin hijzelf en Pirjo op een grappige manier te zien zijn. Hij bekeek de situatie duidelijk met de humor die nodig was om door te kunnen blijven gaan. “We moeten samen aan de bak om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. Dat nemen wij heel letterlijk! […] Want zoveel mogelijk mensen laten genieten van het bakkersvak, dat doen we nog steeds het liefst”, schreef Robèrt erbij. Inmiddels zijn beide bakkerijen gelukkig weer open.

Samen mensen enthousiasmeren

Ook al zien we online niet zoveel van haar: we hebben een goede indruk gekregen. Pirjo ziet eruit als een vriendelijke, lieve vrouw die trots is op wat ze met Robèrt heeft bereikt. We hopen dat ze nog lang aan Robèrts zijde mag staan, zodat ze samen zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met de kunst van het bakken!

Bron: Vriendin, 100% NL, Libelle | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws