Zo gingen de ándere prinsessen gekleed tijdens Koningsdag

De broekpakken van prinses Alexia en prinses Amalia waren natuurlijk het modegesprek van de dag. Maar de ándere prinsessen zagen er ook prachtig uit.

Lees ook

Natuurlijk zagen de koningin en haar dochters er prachtig uit in hun knallende, gecoördineerde outfits tijdens hun bezoek aan Maastricht. Maar ook de andere prinsessen kwamen beeldig voor de dag. Voor het eerst sinds 2019 waren ook prinses Laurentien en de vier schoondochters van prinses Margriet weer van de partij bij de feestelijkheden. Tijd om weer eens uit te pakken!


Prinses Marilène

Een Koningsdagklassieker durven we dit wel te noemen. Prinses Marilène verscheen in een pastelgeel jurkje met bijpassend jasje. Een veilige keuze, maar daarom niet minder modieus. Het tweed setje komt van Paule Ke. Mocht je nog een klassiek ensemble zoeken, dan is het jack hier nog te koop voor 1137 euro, en de jurk hier voor 1412 euro.

Prinses Marilène en Prins Maurits. Beeld: BrunoPress

Prinses Annette

De memo dat de dresscode ‘knalkleur’ was, heeft prinses Annette duidelijk gekregen. Haar felgroene double breasted blazer matchte uitstekend met het pak van prinses Alexia.

Prinses Annette en Prins Bernhard Jr. Beeld: BrunoPress

Prinses Anita

Een vleugje romantiek bespeurden we bij prinses Anita, met haar zomerse vlinderjurk en lieflijke lichtroze schoenen (van LK Bennett, ook de royal favoriet van Kate Middleton). Een erg warme lentedag was het gisteren helaas niet, maar daar was de vrouw van prins Pieter-Christiaan goed op voorbereid met haar mantel. En met zo’n stevige hak zijn de Limburgse heuvels geen probleem. Stijlvol en praktisch, daar houden we van!

Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita. Beeld: BrunoPress

Prinses Aimée

Ook prinses Aimée bracht wat kleur naar Maastricht. De schoondochter van prinses Margriet was niet te missen in haar felblauwe jumpsuit en rode mantel. Wat hadden we er graag nog een wit accessoire bij gezien, voor een leuk staaltje rood-wit-blauw flag dressing.

Prins Floris en prinses Aimee. Beeld: BrunoPress

Prinses Laurentien

Last but not least was ook prinses Laurentien weer als vanouds aanwezig bij de verjaardag van haar zwager. En als er iemand is die je geen twee keer hoeft te vertellen dat ze weer mag uitpakken, dan is het natuurlijk Laurentien. De prinses ging voor een kleurrijk pak van Etro (ook een beetje rood-wit-blauw), metallic sandalen en statement oorbellen zoals we die van haar gewend zijn.

Prinses Laurentien met Prins Constantijn. Beeld: BrunoPress

En, welke Koningsdaglook is jouw favoriet? Wat ze ook uit hun garderobe hebben gehaald om het feest te vieren, we zijn in ieder geval very happy dat we de Oranje-prinsessen weer allemaal te zien hebben gekregen in de straten van Maastricht. Op naar de volgende!

Bron: Modekoningin Máxima | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook