Wauw! Zo ziet de prachtige dochter van ‘Mr Bean’ eruit

De inmiddels 27-jarige Lily speelde ooit een klein rolletje in haar vaders film.

Filmrolletjes

Eerst leek het erop dat Lily Sastry in de voetsporen van haar bekende vader zou volgen. Ze had al van jongs af aan een paar kleine rolletjes. Zo was ze naast haar vader te zien in Mr. Bean’s Holiday en in Johnny English Reborn. Ook volgde ze cabaret- en zanglessen om haar showbizzcarrière van de grond te krijgen. Toch lijkt Lily er nu voor te hebben gekozen om een leven buiten de spotlights op te bouwen. Haar laatste keer op de rode loper was alweer in 2011, aan de zijde van haar vader en haar moeder (toen nog samen.)

De prachtige dochter van ‘Mr Bean’ verscheen daarbij in een altijd goede little black dress en luipaardprintschoenen. Je kunt wel zien dat ze de looks van haar moeder heeft!

Lily (links), Rowan en zijn inmiddels ex-vrouw Sunetra in 2011. Beeld: BrunoPress

Benjamin

En hoe zit het met zoon Benjamin/Ben? Ook die bewandelt een heel ander pad dan zijn beroemde vader. Naar verluidt lijkt hij uiterlijk wel behoorlijk op ‘Mr Bean’, maar daar houden de gelijkenissen ook op. Ben studeerde aan het Royal Military College, een prestigieuze school voor militaire training (onder andere prins William en prins Harry gingen hem daar voor), en is nu werkzaam in het Britse leger.

Bron: IMDB, My London, The Famous People, Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws