Glam time met kroonprinses Victoria

De mode-metamorfose van de week!

Wauw! Victoria van Zweden bewijst maar weer eens dat je als kroonprinses overal op voorbereid moet zijn, van avontuurlijke uitstapjes in het bos tot aan glamoureuze prijsuitreikingen en alles daartussenin. Gelukkig leent haar garderobe zich er uitstekend voor.

Van wandelschoen tot pump

Zo zagen we kroonprinses Victoria vorige week als echte outdoor girl in het Nationale Park Garphyttan voor een stevige wandeling. Op die manier wil ze het buitenleven promoten en laten zien wat de Zweedse natuur allemaal te bieden heeft.

Beeld: BrunoPress

Daarvoor ging Vic natuurlijk als een echte hiker gekleed. Geruite blouse, stevige wandelschoenen, een jas waarmee je alle weersomstandigheden aankunt. En laten we haar belangrijkste ‘accessoire’ niet vergeten…

Beeld: BrunoPress

Want ook Rio, het allersnoezigste hondje van Victoria, mocht mee op ‘werkbezoek.’ Hopen dat een lakei zich later over die modderpoten ontfermt?

Beeld: BrunoPress

Een paar dagen later werden de stevige stappers omgeruild voor hoge hakken. Van het aanprijzen van de natuur ging Vic naar het aanprijzen van de wetenschap. Deze week was ze bij de prestigieuze prijsuitreiking van de Crafoord prijs aan de Universiteit van Lund, een award voor internationaal onderzoek op het gebied van wiskunde, astronomie, aard- en levenswetenschappen. En dát vraagt om een vleugje royal glamour.

Beeld: BrunoPress

De toekomstige koningin van Zweden ging op chic in een off-shoulder top met een elegante rok. De neklijn doet ons meteen denken aan prinses Diana, en aan een van hertogin Meghans recente Invictus-looks. Prinses Victoria maakte haar outfit af met een brede ceintuur, gouden oorbellen, haar ‘Love’-armband en zilveren Epoch-horloge, een rode clutch van Stella McCartney en zwarte pumps van Gianvito Rossi.

Beeld: BrunoPress

Zoals we van Victoria gewend zijn: een elegante verschijning met een kleurrijke knipoog. De enige aanmerking? Hondje Rio was niet van de partij! Hopen dat ’t snel weer eens neem-je-huisdier-mee-naar-werk-dag is bij de Bernadottes.

Bron: People, UFO No More | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws