Yolanda Hadid neemt plaats op de jurystoel bij Holland’s Next Top Model

Zij en Loiza Lamers zijn de eerste grote namen die bekend zijn gemaakt voor het nieuwe seizoen.

Lees ook

Vorige week werd bekendgemaakt dat er een nieuw seizoen van het succesvolle programma Holland’s Next Top Model komt. Loiza Lamers neemt de presentatie op zich en ook het eerste jurylid is nu bekend. Niemand minder dan Yolanda Hadid zal aan de jurytafel plaatsnemen.


Bekende dochters

De Nederlandse Yolanda Hadid weet als geen ander hoe de modellenwereld werkt. Haar dochters Gigi en Bella zijn al jaren topmodel en hebben de meest geweldige shows gelopen. Ook zoon Anwar heeft al de nodige ervaring in die wereld. Yolanda kijkt enorm uit naar haar nieuwe taak als jurylid voor Holland’s Next Top Model. “Het is een droom om voor een nieuw seizoen van HNTM terug te keren naar Nederland. Ik ben blij om mijn ervaring uit mijn inmiddels 40-jarige carrière in de mode-industrie te mogen delen met de volgende generatie. Ik heb echt heel veel zin om het nieuwe topmodel te vinden.”

Nieuw seizoen

Loiza Lamers maakte vorige week bekend dat ze het programma mag presenteren. “In 2015 won ik Holland’s Next Topmodel en nu, 7 jaar later op deze dag, mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik de nieuwe presentatrice van HNTM ben”, schreef ze op Instagram. “Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots! Bedankt voor het vertrouwen en de kans, let’s do this.”

Her dertiende seizoen van Holland’s Next Top Model zal waarschijnlijk komend najaar op Videoland te zien zijn. Wie er naast Yolanda plaats zal nemen op de jurystoelen, is nog niet bekend. Wel kun je je nog altijd opgeven als kandidaat. Heb je altijd al een carrière in de modellenwereld geambieerd? Dan is dit je kans!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook