She’s back: prinses Charlene terug in het openbaar na lang ziekbed

Voor het eerst in ruim een jaar tijd was prinses Charlene van Monaco weer te zien bij een openbare gelegenheid.

Daar is ze weer! Ruim een jaar verscheen prinses Charlene van Monaco niet in het openbaar vanwege haar lange, en vooral mysterieuze ziekbed. Maar vandaag keerde de echtgenote van prins Albert eindelijk weer terug op het koninklijk toneel.

Charlenes terugkeer

De prinses van Monaco was zaterdagmiddag aanwezig bij de Monaco E-Prix, een grote race door het kleine landje. Samen met prins Albert en kinderen prins Jacques en prinses Gabriella keek ze toe vanuit de koninklijke box, en ook stond ze paraat om de winnaars te feliciteren. Alledaagse kost voor menig royal, maar heel bijzonder voor Charlene. Ruim een jaar lang was de prinses namelijk bijna volledig uit beeld verdwenen. Inmiddels vroegen veel mensen zich af óf ze nog wel een terugkeer zou maken.

Beeld: ProShots / SIPA USA

But there she is. De prinses verscheen in een grijs pak, met haar kenmerkende korte, hoogblonde coupe en haar diamanten, peervormige verlovingsring. En als vanouds zagen we ook weer heel wat knuffelmomenten met haar 7-jarige tweeling. Lief!

Beeld: ProShots /SIpa USA

Langdurige afwezigheid

De laatste keer dat prinses Charlene een openbare gelegenheid bijwoonde, was alweer in januari 2021. Daarna was ze lange tijd in behandeling voor een keel-, neus-, en kaakholteontsteking en voor fysieke en emotionele vermoeidheid, onder andere in Zuid-Afrika en in Zwitserland. In maart dit jaar keerde ze eindelijk terug naar haar gezin in Monaco, maar wanneer ze haar koninklijke taken weer zou oppakken, was onbekend. Tot nu toe, dus. Welcome back, Char!

Bron: Hello | Beeld: ProShots

Laatste nieuws