Baby Sienna van prinses Beatrice afgelopen week gedoopt

Er stond weer een royal doop op de planning!

De langverwachte doop van baby Sienna, de dochter van prinses Beatrice en haar man Edoardo Mapelli Mozzi, stond afgelopen week eindelijk op de agenda. Naast de andere leden van de royal family, was ook vader prins Andrew van de partij.

Baby Sienna

Eindelijk was het moment daar: de doop van babygirl Sienna. Familie en vrienden waren uitgenodigd in de kapel van St. James’s Palace in Londen. De doopceremonie was alleen voor intimi. Beatrice is de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson. Uiteraard was Andrew ook van de partij, en kwam hij voor de gelegenheid aanrijden in zijn dure Bentley.

Helaas zijn er nog geen foto’s of beelden bekend, maar het is aannemelijk dat Sienna de koninklijke doopjurk heeft gedragen. Deze werd ook al gedragen door de andere achterkleinkinderen van de Queen.

Sienna werd op 18 september geboren en is het eerste kind van prinses Beatrice en Italiaanse hubby Edoardo. Hij heeft al wel een zoon uit een eerdere relatie.

St. James’s Palace

De kapel van St. James’s Palace is een favoriete plek van de Britse royals. Zo werd prins George, zoon van prins William en Kate, er in oktober 2013 gedoopt, net als zijn broertje Louis in juli 2018. Ook prinses Beatrice werd er destijds zelf gedoopt. Niet alleen voor de jongste leden van de royal family wordt de magische locatie ingezet. Ook menig huwelijk wordt hier verzegeld. Beatrice en Eduoardo zouden hier aanvankelijk trouwen, tot corona ineens om de hoek kwam kijken. In juli 2020 trouwden ze in het geheim in kasteel Windsor in Londen.

Dubbele doop

Het was nog maar de vraag wanneer Sienna gedoopt zou worden. Bij de dubbele doop in november, waarbij August (zoon van prinses Eugenie) en Lucas (zoon van Zara Tindall) tegelijk werden gedoopt, was Sienna niet van de partij. Het jonge meisje was toen nog te jong en prinses Beatrice gunde haar dochter een groot feest – eentje met meer familie en vrienden, en eventueel de pers die kiekjes mag maken voor de ingang van de kerk. We hopen dat we snel foto’s te zien krijgen! 

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws