Lees ook

De liefdesrelaties van deze beroemdheden zullen je verbazen!

Willem Engel & Dorien Rose Duinker

Willem Engel is een controversiële Nederlandse dansleraar en activist. Hij is de oprichter van de actiegroep Viruswaarheid, die het coronabeleid van de overheid bekritiseerde tijdens de coronapandemie. Deze groep kreeg naarmate de crisis vorderde steeds meer aanhangers.  Voordat hij als activist in het nieuws kwam, was Engel dansleraar bij zijn dansschool DancAlegria.

De vriendin van Willem Engel heet Dorien Rose Duinker. In 2005 werd ze uitgeroepen tot de eerste Nederlandse Playmate van het jaar en in 2009 tot succesvolste Nederlandse Playmate ooit. Ze was het paradepaardje van REVLON en Lingeriemerk SAPPH, waarvoor ze wereldwijd op gigantische billboards stond. Daarnaast is ze meer dan 50 keer te zien geweest op de covers van tijdschriften als Glamour, Elle, Cosmogirl, Elegance, Marie Claire en Panorama.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Louis van Gaal & Truus van Gaal

Louis van Gaal is één van de meest succesvolle Nederlandse voetbaltrainers. Tijdens zijn carrière heeft hij clubs als Ajax, FC Barcelona, Bayern München en Manchester United gecoacht. Ook werkte van Gaal als bondscoach van het Nederlands elftal. Tijdens zijn eigen profvoetbalcarriere is hij vooral actief geweest voor Sparta Rotterdam.

Louis trouwde in 2008 in het Portugese Albufeira met Truus Opmeer. De twee leerden elkaar kennen in 1994, op het WK in de Verenigde Staten, maar het duurde dus 14 jaar voor ze met elkaar het huwelijksbootje instapten. Truus werkte als gastvrouw en zo ontmoette ze haar toekomstige man.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Laatste nieuws

Zie ook