Wauw! Hoogzwangere Bibi Breijman schittert op rode loper

De pregnant mom kan elk moment bevallen.

Lees ook

Het duurt niet lang meer of Bibi Breijman en Waylon verwelkomen hun tweede spruit. Bibi verscheen afgelopen weekend op de rode loper met haar prachtige babybuik en daar móéten we gewoon even bij stilstaan. Want wauw, wat een baby belly!

Zwanger

Samen met lover Waylon en dochtertje Teddy verscheen Bibi afgelopen weekend bij de première van de kinderfilm 2 Kleine Kleutertjes. Dat Bibi hoogzwanger is, is duidelijk aan haar baby bump te zien. Ook vertelt de influencer aan Shownieuws dat de bevalling elk moment kan gaan beginnen. “Wie weet wel vandaag”, vertelt de mom. “Het zou elk moment kunnen gebeuren.” Spannend!

Outfit

Speciaal voor deze gelegenheid trok Bibi een felroze jurk uit de kast die haar babybuik goed accentueert. De beauty combineerde deze jurk met een witte blouse én een paar witte hakken. En we moeten toegeven: wat ziet ze er fantastisch uit.

Bibi
Beeld: Brunopress

Ook kleine Teddy en vader Waylon waren dus van de partij. Teddy poseert vol trots naast haar knappe ouders en heeft ook haar mooiste outfit uit de kast getrokken. Dat Teddy zich helemaal op d’r gemak voelt op de rode loper is in ieder geval duidelijk te zien. Zo lief!

Ziek

Tijdens haar zwangerschap van zowel dochtertje Teddy als deze tweede zwangerschap, had Bibi het behoorlijk zwaar door de aandoening hyperemesis gravidarum (HG). Waar veel zwangere mensen misselijkheid ervaren, is dat bij HG nog een flinke stap erger. Aanstaande moeders met HG zijn zo langdurig en extreem misselijk, dat ze soms niet meer kunnen eten, risico lopen op uitdroging en in sommige gevallen in het ziekenhuis moeten worden opgenomen. Na een paar weken ging het gelukkig stukken beter met Bibi en kan er volop worden genoten van de laatste loodjes!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook