Glen Faria gaat vier keer per week uiteten: ‘We zijn wat normaler gaan doen’

De artiest neemt het er flink van, zo vertelt hij in de nieuwste Beau Monde.

Lees ook

Songschrijver en rapper Glen Faria (42) en zijn vrouw aten zo vaak in restaurants dat het leek alsof ze gewoon thuis aan de keukentafel zaten. “We zijn wat normaler gaan doen, we gaan nu nog maar vier keer per week uit eten”, vertelt hij in de nieuwste Beau Monde.


Uiteten

“Als ik op mijn bankrekening kijk wat ik in mijn leven heb uitgegeven aan uit eten gaan, dan word ik daar niet blij van. Het was op een gegeven moment zo erg dat mijn vrouw en ik gewoon in onze hoodies een willekeurig restaurant binnenstapten, snel wat bestelden omdat we honger hadden en vervolgens aandacht kregen voor onze omgeving”, weet Glen te vertellen.

“Ik weet nog dat ik zei: ‘Iedereen heeft zich helemaal opgedoft en maakt er echt een moment van, terwijl wij hier zitten alsof het onze keukentafel is.’ Dat was een soort eyeopener: waar zijn we eigenlijk mee bezig? Het speciale van uit eten gaan, het romantische gevoel dat je erbij kunt hebben, was helemaal verdwenen. Vanaf dat moment zijn we wat normaler gaan doen: niet meer elke dag uit eten, maar hooguit vier keer per week.”

Huwelijk

Glen en zijn vrouw genieten dus met volle teugen van het leven. De artiest is dan ook maar wat blij met een vrouw als Myrthe. “We zijn heel verschillend als het gaat om opvoeding, cultuur en achtergrond, maar op de een of andere manier is er altijd een enorme vertrouwdheid geweest. Het is alsof we verschillende bomen uit dezelfde tuin zijn”, legt hij uit.

“Die herkenning, dat is naast passie, intuïtie en aantrekkingskracht het grote bindmiddel tussen ons. We zijn negentien jaar samen, maar na tien jaar huwelijk zijn we wel drie jaar gescheiden geweest. Ik was 23 jaar toen ik vader werd, maar in dezelfde periode ging het ook ineens los met Flinke Namen. De combinatie van een gezinsleven en een carrière als artiest vond ik moeilijk. Maar ook toen we uit elkaar waren, bleven we mekaar elke dag zien en groeiden uiteindelijk toch weer naar elkaar toe.”

Het hele interview met Glen Faria lees je in de nieuwste Beau Monde. Deze ligt vanaf 4 mei in de winkels.

Foto’s: Bop Mulder | Tekst Fleur Baxmeier | Styling: Danielle Dinkgreve | Visagie Marije Rosenbach


Laatste nieuws

Zie ook