Natural beauty: Lady Gaga deelt stralende make-uploze selfie

De zangeres ziet er ook zonder make-up prachtig uit!

Lees ook

Op het podium is Lady Gaga een diva, en dan pakt ze vaak ook uit met haar make-up. Met opvallende kleuren en gewaagde looks weet ze haar fans keer op keer te verbazen. Toch vindt de queen of pop het ook fijn om zonder veel make-up door het leven te gaan, en deelde ze onlangs nog een natural selfie. You go, Gaga!

Natural beauty

Al jarenlang weet Lady Gaga ons te verbazen met extreme outfits en indrukwekkende make-uplooks. Of de zangeres hiermee haar natural face wil verbergen? Absoluut niet. Make-up is voor Lady Gaga een verlengstuk van haar outfit, en als het even kan gaat de beauty met een blotebillengezicht door het leven. Via Instagram Stories deelde ze afgelopen zondag een kiekje van haar make-uploze gezicht. En we kunnen maar één ding zeggen: wat zie de zangeres er prachtig uit.

Instagram @ladygaga

Meerdere looks

Of Lady Gaga nu wel of geen make-up draagt: de zangeres ziet eruit om door een ringetje te halen. Dat Lady Gaga meerdere looks goed kan hebben, blijkt wel uit een compilatie die onlangs op Twitter verscheen. Hier werd namelijk duidelijk dat de zangeres op verschillende plekken – in verschillende outfits – opduikt. Of nou ja… Het zijn haar dubbelgangers die overal worden gespot.

Zo was de zangeres eerder al te zien als rechter op de Russische tv en heeft ze blijkbaar een carrière als tandarts in Brazilië. Als klap op de vuurpijl heeft ze ook nog eens een groot hart voor de natuur. Wij vinden het hi-la-risch.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook