Wow: dit is het Nederlandse nichtje van Gigi en Bella Hadid!

De goede looks zitten duidelijk bij de Hadid - Van den Heriks in de familie!

Lees ook

Nederlands nichtje

Natuurlijk is Joann van den Herik ook een geboren en getogen Nederlandse. Maar goed, nu zij van The Big Apple haar thuis heeft gemaakt, blijft er in Nederland nóg een prachtig nichtje van de Hadid-zusjes over.

We hebben het natuurlijk over Lizzy van den Herik. Het zusje van Joann en nichtje van de Hadid-zusjes deelt regelmatig op Instagram de mooiste foto’s. De familiegelijkenis spat er direct van af!

Muzikaal talent

Maar nog belangrijker: deze Nederlandse dame bezit ook een gouden keeltje. Zo heeft ze inmiddels meerdere singles en EP’s en een volledig album uitgebracht. Ook hiervan deelt ze regelmatig prachtige video’s.

Eind 2021 straalde Lizzy nog op de planken van het DeLaMar West Theater in de musical Held;. Deze draaide om inlusiviteit, diversiteit en mental health, liet ze weten via Instagram. En naast haar modieuze outfit-kiekjes, deelt Lizzy regelmatig behind the scenes foto’s en video’s vanuit de studio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzy 🐉 (@lizzyvdherik)

Nichtjes

Ook hier bewijzen de Hadid – Van den Heriks weer dat het met die family ties helemaal goedzit. Zo deelde Lizzy al eens een serie schattige foto’s (waaronder enkele plaatjes uit de oude doos) met nichtje Bella om haar verjaardag te vieren. Op hun beurt zetten de Hadids Lizzy ook in het zonnetje toen zij twintig werd en een nieuwe single uitbracht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzy 🐉 (@lizzyvdherik)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ook komt de familie af en toe voor grote feestdagen bij elkaar. Zo deelde Bella in december 2019 een lieve video met Joann én Lizzy, met de caption “a very Dutch Christmas”. Awwh!

De afgelopen jaren hebben we overigens weinig familiekiekjes samen gezien, maar goed: met een pandemie en een oceaan in de weg was reizen ook niet heel makkelijk. Wie weet zien we de Hadid – Van den Heriks binnenkort dan eindelijk weer samen. Reunited at last!

Bron: Grazia, Instagram @lizzyvdherik, Instagram @bellahadid | Beeld: Brunopress

 

Laatste nieuws

Zie ook