Heftig: Loiza Lamers in het ziekenhuis na ongeluk

'De automobilist is doorgereden na het ongeluk.'

Lees ook

Flink schrikken voor topmodel Loiza Lamers, want ze is betrokken geraakt bij een aanrijding. Het model belandde in het ziekenhuis nadat ze werd aangereden door een automobilist terwijl ze zelf op de fiets zat.

Aanrijding

Een fietstochtje door Amsterdam liep gister maar net goed af voor Loiza. Het model werd aangereden door een auto en moest vervolgens naar het ziekenhuis. Aan AD vertelde het management van Loiza gisteravond: “Het gaat goed met haar, maar we zijn in afwachting van de foto’s die gemaakt worden. Ze willen graag een check doen.”

Aan de betere hand

Inmiddels heeft Loiza van zich laten horen op Instagram. De presentatrice van het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model begon haar dag met een berichtje waarin ze haar volgers geruststelt. “Goedemorgen lieve allemaal. Even een berichtje vanuit mij na het nieuws van gisteren”, begint ze haar verhaal. “Ik wil beginnen met het feit dat ik redelijk oké ben en dat ik, op wat flinke kneuzingen en blauwe plekken na, er heel goed van af ben gekomen!”

Loiza laat weten dat ze moet bijkomen van de schrik, aangezien de automobilist na het ongeluk niets meer van zich heeft laten horen. “De automobilist is doorgereden na het ongeluk, dat doet wat met je”, stelt ze dan ook. “Gelukkig wordt dat opgelost door de politie”, vult ze aan. Heftig! Wij wensen Loiza in ieder geval heel veel sterkte.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook