Dit eet Sylvie Meis allemaal op een dag

Sylvie werkt hard om er fit uit te zien.

Lees ook

Sylvie Meis mag dan misschien 44 jaar zijn, zo ziet ze er absoluut niet uit. De presentatrice heeft een prachtig lijf, maar die komt niet zomaar om de hoek kijken natuurlijk. Ze werkt zich bijna dagelijks in het zweet en houdt er een strak eetregime op na. Maar hoe ziet het dagelijkse eetschema van Sylvie er eigenlijk uit?

In shape blijven

Naast haar werk als presentatrice timmert Sylvie ook al jarenlang aan de weg als model. Het is voor Sylvie dan ook belangrijk om gedurende het jaar in shape te blijven. Onlangs deelde ze via Instagram Stories haar dagmenu – en daaruit bleek dat de presentatrice vooral gezonde voeding naar binnen werkt.

In Shownieuws deelden voedingsdeskundige Vivian Reijs en personal trainer Carlos Lens dat het eetdagboek van Sylvie uit gezonde producten bestaat, maar niet voor iedereen weggelegd is. “Dit werkt voor haar om in shape te blijven, maar dat betekent niet dat het ook voor jou werkt. Ieder lichaam is anders.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Eetschema

De presentatrice start de dag op de manier waarop velen hun dag starten: met een flinke bak koffie. Ze drinkt haar koffie zwart en ontbijt met een eiwitomelet en fruit. Als snack neemt Sylvie een wortelsapje met gember. De lunch van de presentatrice bestaat uit watermeloensap en een garnalensalade.

Als middagsnack neemt Sylvie groenten met hummus. Op het avondmenu staat zeebaars met groente. Uiteraard heeft de presentatrice ook weleens een cheat day, zo spotten we Sylvie op Instagram met een stuk pizza in haar hand. Yum!

Bron: Happy in Shape | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook