Blaast Meghan haar oude lifestyle blog weer nieuw leven in?

Kunnen we binnenkort weer genieten van Meghan's lifestyle blog?

Lees ook

Meghan Markle beheerde een lifestyle blog genaamd The Tig. Kort nadat de relatie tussen Meghan en prins Harry werd bevestigd, ging de website offline. Maar zou het kunnen dat we binnenkort toch weer van haar online schrijfsels mogen genieten? 

Leven als niet-royal

Lang voordat Meghan Markle met prins Harry trouwde, was ze al een succesvol actrice, zette ze zich in voor goede doelen, werd ze aanbeden om haar stijl én was ze lifestyle blogger. Op haar website, The Tig, schreef ze over haar ervaring als biracial kid en interviewde ze bekende mede-celebrities zoals Serena Williams en Priyanka Chopra. Maar ook pende ze artikelen over haar favoriete vakantiebestemmingen, recepten en hield ze een shopping wishlist bij.

Toen bekend werd dat Meghan een relatie had met prins Harry, ging de website snel offline. Maar nu het al een tijdje geleden is dat Meghan en Harry afstand hebben gedaan van het Britse koningshuis, begint er mogelijk weer iets te kriebelen bij de hertogin. Op de website van het United States Patent and Trademark office, staat – voor wie goed kijkt – namelijk een opvallende boodschap. De advocaat van Meghan, Marjorie Witter Norma, heeft namelijk een handelsmerkvermelding voor The Tig ingediend op 25 februari 2022.

Deze luidt als volgt: “Het aanbieden van een website met niet-downloadbare artikelen, interviews, foto’s en commentaar op het gebied van eten, koken, recepten, reizen, relaties, mode, stijl, lifestyle, kunst, cultuur, design, bewust leven, en gezondheid en welzijn.”

Nieuwe blog

Zou dit betekenen dat Meghan haar blog weer nieuw leven in wil blazen? Volgens de Daily Mail zitten daar nog wat haken en ogen aan. Meghan zou een tijd geleden al een aanvraag hebben ingediend voor een nieuw handelsmerk, maar deze is nu in februari dus pas in behandeling genomen. Of Meghan het nog steeds ziet zitten om de draag weer op te pakken en weer te gaan bloggen, is nog niet duidelijk.

Mocht de hertogin wel weer gaan bloggen zal haar nieuwe blog volgens een artikel uit The Tina Browns Palace Papers op die van Gwyneth Paltrows Goop gaan lijken. “Ze was vaak om vier uur ’s nachts nog op de set (Suits, red)”, schreef Brown (via Town & Country). “Ze besteedde haar vrije tijd aan het bijwerken van The Tig, waarvan ze overtuigd was, niet zonder reden, dat het het succes van Goop kon evenaren (…) Meghan had het altijd over Goop, vertelde iemand van het Suits-team me”, zo luidt het artikel. Hmmm, allright!

Bron: Marie Claire US | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook