Monique Westenberg reageert op trouwgeruchten

Lees ook

Hoe zit het nu tussen André Hazes en Monique Westenberg? Er klinken geruchten over een hereniging en zelfs al over een bruiloft…In een post op Instagram schenkt Monique klare wijn over haar ‘relatie’.

Gezinsvakantie

“Florida wat was je heerlijk!”, begint Monique bij een familiekiekje op Instagram. André, Monique en kleine Dré verbleven de afgelopen periode in Amerika om wat family time te hebben. “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren”, stelde Monique destijds over deze vakantie.

Bijzondere berichten

Rust heeft het drietal gehad volgens Monique. Al werd dit wel verstoord door bepaalde berichten die Monique en André van het thuisfront ontvingen. “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Mooie herinneringen

Een hereniging tussen de twee of zelfs trouwplannen: het is volgens Monique blijkbaar allemaal niet waar. De twee hebben genoten samen met hun zoontje en dat is volgens Monique het belangrijkst. “We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strandwandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten. Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook