Gezinsuitbreiding voor Nederlandse Dennis en prinses Aminah!

Op Koningsdag werd de newborn voorgesteld.

Lees ook

Babynieuws voor een Nederlandse royal! Het is lang geleden dat we dat hebben kunnen zeggen, maar nu is het weer zover. Dennis Verbaas, het Nederlandse model die met een Maleisische prinses trouwde, heeft onlangs zijn tweede kindje mogen verwelkomen.

Aankondiging op Koningsdag

Terwijl wij in Maastricht de verjaardag van de koning vierden op 27 april, vond er in Maleisië een ceremonie plaats ter ere van de geboorte van ’n kersverse royal baby. Prinses Aminah, de enige dochter van de sultan van Johor, en haar Nederlandse echtgenoot Dennis Verbaas, verwelkomden onlangs namelijk hun tweede kind. Het zou gaan om een zoontje, maar de naam en geboortedatum van de kleine jongen zijn niet bekendgemaakt.

Ex-model en prinses

Voormalig voetballer en model Dennis Verbaas uit Lisse gaat tegenwoordig door het leven als Dato Dennis Muhammad Abdullah, echtgenoot van prinses Tunku Aminah. De Nederlander deed enige tijd modellenwerk in Azië en ging vervolgens door als marketing-manager bij een Singaporese voetbalclub. Hierdoor ontmoette hij de Maleisische royal. De Maleisische prinses en het Zuid-Hollandse model trouwden in 2017, nadat Dennis zich bekeerd had tot de Islam. Dennis werd door zijn huwelijk geen prins, maar kreeg wel de adellijke aanspreektitel ‘Dato’.

In januari 2020 werden Dennis en Aminah ouders van een dochtertje met de naam Layla Sofiah. Destijds deelde de kroonprins van Johor, de broer van prinses Aminah en trotse oom, daar een foto van op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOS (@nos)

Het sprookje van de gewone – maar bijzonder knappe – jongen en die verliefd werd op een echte prinses gaat verder met dit heugelijke babynieuws. We hopen snel de naam van de jongste Nederlands-Maleisische royal te horen!

Bron: Libelle, BBC, Malaysia Royals | Beeld: Tunku Aminah bnt Sultan Ibrahim Ismail door مانفی via Wikimedia Commons onder de licentie CC BY-SA 4.0 International.

Laatste nieuws

Zie ook