Dit is hoe de man van Angela Groothuizen eruitziet

Rob en Angela zijn (met een pauze) ruim dertig jaar bij elkaar.

Ook andere mensen in beeld

Volgens Angela en Rob is een open relatie het grote geheim voor succes in de liefde. In 2019 was er een ‘speciaal iemand’ in Robs leven, naast Angela en hun dochters. “Dat vind ik prima, want ik heb óver. Ik heb zoveel geluk en liefde en alles wat ik wil, ik heb zat. Snap je? En ik ga hem, mijn aller-allerliefste, in dat ene leven dat hij heeft, niet voor de voeten lopen. Met niéts”, vertelde Angela destijds. Ze heeft alles voor Rob over. “Dan komt hij terug van haar, en hoe hij me dan knuffelt, dan zié ik gewoon hoe gelukkig hij is. En dat geluk gun ik hem. Ik gun het haar zelfs.”
Toch is het volgens Angela niet ineens makkelijk om elkaar zo vrij te laten. “Is onze relatie daardoor makkelijker? Nou, nee. Het is niet altijd makkelijk. Maar het is óók niet echt heel moeilijk. Die man is een vrije ziel. Een fantastische, lieve, trouwe, vrije ziel. En die moet je niet willen beknotten, klaar.”

Niet meer in één huis

Angela en Rob besloten een tijd geleden dat het ook geen goed idee meer was om samen te wonen. Zij verhuisde naar Amsterdam, terwijl Rob veel tijd in Vinkeveen doorbrengt. “We wonen niet meer bij elkaar. Dat was meer zijn keuze dan mijn keuze, maar het bevalt me zeer. Hij is zichzelf opnieuw aan het ontdekken en dat vind ik heel knap”, zei Angela daarover in het programma Rooijakkers over de vloer.

Af en toe een kiekje

De afgelopen paar jaar houdt Angela haar geliefde buiten de spotlights, maar eerdere deelde ze weleens een foto van hem. Wij zetten een aantal van die kiekjes hieronder voor je op een rijtje, zodat je niet zelf op Instagram hoeft te scrollen.

Ze leven nog lang en gelukkig?

Sinds er begin april werd aangekondigd dat Angela en Rob weer samen zijn, hebben we geen updates meer gehad over het verloop van hun relatie. We hopen dat de twee gelukkig met elkaar zijn en blijven, hoe ze de relatie in de toekomst ook vormgeven. Hopelijk krijgen we gauw weer een kiekje van het stel op Instagram om bij weg te zwijmelen!

Bron: Beau Monde Archief, Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws