Britt Dekker deelt droevig nieuws

'Het liefste zoek je net zo lang door tot je je laatste euro verspild hebt', schrijft de presentatrice in een emotionele post.

Op Instagram deelt Britt Dekker, presentatrice en groot paardenliefhebster, een hartverscheurend bericht.

Lastige keuze

Britt laat op social media weten dat ze een enorm lastige keuze heeft moeten maken over haar geliefde paard Patton. Eerder liet ze al weten dat het niet goed ging met haar paard, en nu maakt ze bekend dat ze hem heeft moeten laten inslapen.

“Vanaf woensdag hebben we er alles aan gedaan om de situatie van Patton te verbeteren. Van de allerbeste artsen tot de alternatieve geneeskunde. Helaas is hij sinds woensdag niet meer opgestaan en werd zijn situatie slechter”, legt Britt uit. “Zijn zenuwstelsel blijkt dusdanig beschadigd te zijn dat hij nooit meer normaal zou kunnen lopen.”

Laatste euro

“Het liefste zoek je net zo lang door tot je je laatste euro verspild hebt als dat nodig zou zijn voor een herstel en een leuk paardenleven voor hem”, schrijft Britt over haar Patton. “Alleen dit zou nooit meer mogelijk zijn, dus in het belang van Patton hebben we hem zojuist moeten laten gaan. Het was zo’n ontzettend geweldig, mooi en lief dier. Pas twee jaar oud en vol levenslust, dat maakt het zo lastig.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Veel steun

Afgelopen weekend liet de presentatrice al weten dat het niet goed ging met haar edele dier. “Ik ben ten einde raad en ik wilde dit eigenlijk niet posten maar doe het toch in de hoop dat er iemand is die zoiets soortgelijks heeft meegemaakt. Al jullie gedachtes en informatie is heel erg welkom.” Ten slotte bedankte ze haar volgers nog voor alle steun. “Mede dankzij jullie hulp en alle tips zijn we aan alle mogelijke en beste opties gekomen en hadden we echt weer even hoop. Heel veel dank daarvoor.” Sterkte, Britt!

Bron: Grazia  | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws