Zoet: prinsje Charles krijgt fotoshoot voor tweede verjaardag

In Luxemburg zijn ze niet zuinig met schattige kiekjes!

Een dot van een peuter als tweede in lijn voor de troonopvolging. In Luxemburg laten ze graag zien dat ze ’t goed voor mekaar hebben met prinsje Charles (2).

Vandaag viert prins Charles, de zoon van erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie, zijn tweede verjaardag. De vrolijke peuter doet het altijd goed bij het grote publiek en daarom zijn de Luxemburgse Nassaus niet zuinig met foto’s van de kleine spruit.

© Maison du Grand-Duc / Kary Barthelmey

Guillaume, Stéphanie en Charles grijpen zulke gelegenheden graag aan om zich te tonen als stabiel en liefdevol gezin, dat de troonopvolging alvast goed geregeld heeft.

© Maison du Grand-Duc / Kary Barthelmey

Echt spontaan wordt het nooit, maar aan prinsje Charles zal het niet liggen. De tweejarige is nú al een succes in de schijnwerpers.

© Maison du Grand-Duc / Kary Barthelmey

Dat mama Stéphanie urenlang met een krultang in de weer is geweest voor het perfecte plaatje is dan snel vergeten.

© Maison du Grand-Duc / Kary Barthelmey

Het kan in ieder geval nooit zoet genoeg bij Guillaume & co. Dat is precies wat het royal sprookje in stand houdt, toch?

© Maison du Grand-Duc / Kary Barthelmey

Prins Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume werd op 10 mei 2020 geboren in Luxemburg-stad, als eerste en enige kind van erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie. Zijn peetouders zijn prins Louis, een oom van vaders kant, en gravin Gaëlle de Lannoy, een tante van moeders kant.

Van harte, Charles, of op z’n Luxemburgs: Alles Guddes fir de Gebuertsdag!

Bron: Royal Central | Foto’s: © Maison du Grand-Duc / Kary Barthelmey

Laatste nieuws