Ka-ching: dit zijn de rijkste Selling Sunset-castleden

Ze verkopen mansions voor miljoenen en dragen duizenden aan designers, maar hoe rijk zijn de castleden van Selling Sunset eigenlijk?

Lekker cashen

Ondanks de uitleg van Mary blijkt uit de serie dat de dames allesbehalve krap bij kas zitten. De auto’s, outfits, hakken en extravagante feestjes laten zien dat er absoluut niet op een houtje gebeten hoeft te worden. Aangezien het uurloon niet duidelijk uit te drukken is, kijken we naar de vermogens van de castleden – want ja, waarom ook niet.

Bescheiden miljoen

Oké, technisch gezien is hij geen onderdeel van de O Group, maar toch: met een half miljoen aan vermogen tellen we Franse spierbundel Romain gewoon mee. Met zijn werk als model en project manager heeft hij het duidelijk goed voor elkaar.

Vervolgens hebben powervrouwen Mary Fitzgerald, Maya Vander, en Amanza Smith allen een ruime miljoen aan vermogen. Net iets hoger scoort de nieuwkomer Emma Hernan met anderhalf miljoen op haar rekening. Zij heeft het natuurlijk ook goed voor elkaar met haar eigen empanada-imperium.

Meer miljoenen

Hierna volgen Davina Potratz en Christine Quinn, die beiden ongeveer twee miljoen dollar waard zouden zijn. Of hiervoor alle designer-kledingstukken van Christine mee zijn gerekend, weten we dan overigens weer niet. En dan hebben we het nog niet gehad over haar echtgenoot Christian Richard. Hij heeft naar verluidt een eigen fortuin van zo’n 20 miljoen dollar. Fun fact: de 41-jarige is al met pensioen. Say what?!

Heather Rae Young, één van de jongere Oppenheim Group collega’s, doet daar nog weer een schepje bovenop. Zij heeft een vermogen van maar liefst drie miljoen.

Actrices

Van de ladies bij de O Group spannen er echter twee dames de kroon: Chrishell Stause en Vanessa Villela hebben over de jaren beiden ongeveer vijf miljoen dollar bij elkaar verzameld. Leuk detail is dat beide dames natuurlijk ook als actrice werkzaam zijn geweest. Van Hollywood naar het makelaarswezen – zo’n gekke keuze is het schijnbaar niet.

Zoals we weten, loopt Chrishell nog pas een aantal jaren mee bij de Oppenheim Group en is Vanessa inmiddels alweer vertrokken. Het gros van die dollars zal dus afkomstig zijn van hun filmcarrières.

Oppenheim opperbazen

Maar goed, er is natuurlijk altijd baas boven baas. Jason en Brett hebben de Oppenheim Group opgezet en nemen de grootste listings voor hun rekening. Ook geldt dat er een klein percentage van elke verkoop rechtstreeks naar hun bankrekening gaat, omdat zij als brokers de verkoop mogelijk maken.

En wat dat dan in totaal oplevert? Een bescheiden vijftig miljoen dollar per persoon. De twins in charge zouden samen dus goed zijn voor acht nullen op de bankrekening. Tja, zou Mary dan binnenkort ook een mooie bonus op haar bankrekening zien verschijnen na haar promotie binnen de Oppenheim Group? Wie weet hoe de rankings er dan uitzien!

Bron: Evening Standard, Justjared, Grazia | Beeld: Netflix

Laatste nieuws