Hup hup! Say Yes To The Dress Benelux zoekt enthousiaste bruiden

Zeg jij yes to the dress of nyet tegen Fred?

Lees ook

Op een luie dag doen we niets liever dan met een wijntje op de bank hangen en iets als Say Yes To The Dress kijken. Kiest ze nu écht voor dat gevaarte? Zou dat tacky kleedje echt haar droomjurk zijn? Waar bemoeien die vriendinnen zich eigenlijk mee? En natuurlijk pinken we regelmatig een traantje weg bij de prachtige bruiden die dan toch écht hun droomjurk weten te vinden. Maar wil je dit van dichtbij meemaken? Dan is er goed nieuws! TLC is namelijk op zoek naar leuke bruiden voor een gloednieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. Wij vertellen je er meer over. 

Bruidsjurk

Je hebt alles al tot in de puntjes uitgezocht: voor je kapsel en je make-up heb je inspiratie opgedaan op Pinterest, de uitnodigingen zijn verstuurd, de droomlocatie is geboekt en je getuige is uitgezocht. Wat mis je? Een bruidsjurk! Om op zoek te gaan naar de jurk van je dromen kunnen Fred en de dames van Koonings The Wedding Palace je helpen in een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. En goed nieuws, want TLC is nog opzoek naar leuke bruiden.

Grootser dan ooit

“Hup hup lieve mensen, I am back“, begint presentator Fred van Leer in een video op Instagram. “Want Say Yes To The Dress Benelux gaat weer beginnen en het wordt grootster dan ooit. Meer bruiden, meer jurken, meer glitter. Oftewel: ben jij op zoek naar je droomjurk en kun je wel wat hulp gebruiken? Geef je dan nu op en ik zorg ervoor dat je er fantastisch uit gaat zien. Ongeacht welke maat je hebt of hoe oud je bent.” Klinkt goed!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

Dit moet je doen

Lijkt het jou wel wat om onder begeleiding van Fred van Leer een droomjurk uit te zoeken? Dan kun je je nu opgeven. Op de website van TLC staat precies wat je moet doen. Aanmelding vindt plaats met een formulier van Strix Television, dat je hier kunt vinden. Daarin kun je aangeven hoe jouw droomjurk eruitziet, en vertel je onder meer iets over je partner, familie en budget. Het invullen van het aanmeldingsformulier duurt ongeveer 15 minuten.

Ook moet je een video van jezelf maken waarin je laat weten waarom Fred jóu moet helpen. Het filmpje mag maximaal 1 minuut duren, dus gooi al je overtuigingskracht in de strijd. Succes!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook