Máxima en Marilène samen in het roze

De koningin en de prinses waren gisteren samen pretty in pink.

Lees ook

Niet één, maar twee royals in het roze. Koningin Máxima opende gisteren het Jeroen Pit Huis in onze favoriete kleur, en ook Marilène was van de partij als princess in pink.

Voorjaarsverschijning

Koningin Máxima was woensdagmiddag aanwezig bij de opening van het Jeroen Pit Huis in Amsterdam, een onderkomen voor chronisch ernstig zieke kinderen en hun families. Zeker geen luchtig uitstapje dus, maar onze koningin wist toch als altijd het zonnetje in huis te zijn. Helemaal met die bloementooi op haar hoofd!

Beeld: BrunoPress

Van de blog Modekoningin Máxima leren we dat de oudroze japon van de koningin een nieuw exemplaar van Natan is – een van de hofleveranciers als het om koninklijke mode gaat. De haarband is van de hand van hoedenontwerper Berry Rutjes, en de oorbellen gaan al even mee. Máxima droeg ze ook al op ’n portret dat nog vóór haar royal wedding in 2002 werd genomen.

Prinses Marilène

Op foto’s die koningshuisfotograaf Patrick van Katwijk op Instagram deelt, zien we dat ook prinses Marilène aanwezig was bij de opening. Klik maar eens door naar de tweede en derde foto die de fotograaf gisteren maakte:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patrick van Katwijk (@patrickvkatwijk)

Net als Máxima ging de schoondochter van prinses Margriet voor roze. Haar pak is van het merk Paula Ka, dat prinses Marilène ook op Koningsdag droeg. Toen leerden we al dat de prinses geen goedkope smaak heeft (het tweedsetje gaat voor zo’n 2500 euro over de toonbank) en ook dit prachtige roze broekpak heeft geen bescheiden prijskaartje. Voor het jasje tel je 1380 euro neer, weet Modekoningin Máxima.

M&M

Een zeldzaam gezamenlijk (en colour coordinated) uitstapje van koningin Máxima en prinses Marilène, maar helaas zijn de twee royal ladies niet samen op de kiek gezet. Een herkansing, binnenkort? Méér koninklijke mode en méér roze is bij Beau Monde altijd welkom!

Bron: Modekoningin Máxima, Patrick van Katwijk | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook