Eloise van Oranje slaat handen ineen met André van Duin en andere BN’ers

De gravinfluencer staat op voor het leven.

Lees ook

Een béétje royal zet zich naar hartenlust in voor het goede doel. De jonge gravinfluencer Eloise van Oranje is hier al hard mee op weg. Zo zal ze binnenkort te zien zijn in een bijzonder programma, waarmee geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Eloise en André

Elk jaar werken KWF en AVROTROS samen aan een programma over die slopende ziekte met de hoofdletter K. Eerder heette het programma Nederland staat op tegen kanker, maar vanaf dit jaar komt daar verandering in. De show gaat nu namelijk verder onder de titel Voor het Leven.

Als onderdeel van deze show, vertellen verschillende BN’ers over hun ervaringen met kanker. Zo ook Eloise van Oranje en André van Duin. Van die laatste weten we dat hij zijn grote liefde Martin verloor aan botkanker. Zelf kreeg hij de diagnose darmkanker. Wat de ervaring zijn van de gravinfluencer met de ziekte, is nog niet bekend.

Kunstwerk

Bovendien speelt de wereldberoemde street artist Judith de Leeuw een belangrijke rol in het programma. Zij maakt namelijk in Rotterdam op de Kop van Zuid een gigantisch kunstwerk. Hier kunnen Nederlanders via de site van het KWF een klein stukje van ‘adopteren’.

Het geld dat zij in deze adopties steken komt ten goede van KWF Kankerbestrijding. In de uitzending, die onder leiding staat van presentator Frits Sissing, zal het kunstwerk onthuld worden. De voorverkoop is overigens al begonnen via KWF.nl/voorhetleven – dus mocht je zelf zo’n stukkie kunst symbolisch willen kopen, dan kan dat. Je steunt er ook nog eens het goede doel mee.

Invulling show

Naast Eloise van Oranje en André van Duin verschijnen ook verschillende andere BN’ers in Voor het Leven. Zo maken ook Ron Fresen, Sander Schimmelpenninck, Sosha Duyker en Martsje Paulusma hun opwachting.

Bovendien vertellen ook verschillende onbekende Nederlanders over hun ervaringen met de ziekte. Hoe dan ook zal dit dus een emotionele show zijn. Zelf kijken? Dan moet je nog geduld hebben tot 30 mei. Dan vindt de uitzending plaats om 21.25 uur op NPO1.

Bron: Fok!, KWF | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook