Zo zien de kinderen van Janny van der Heijden eruit

Wist jij dat het Heel Holland Bakt-jurylid twee knappe, volwassen zoons heeft?

Lees ook

Roderick

Op het Instagram-account van zoon Roderick is te lezen dat hij zowel Normandië als Amsterdam zijn thuis noemt. Hij is oprichter van de kunst- en fotografiebeurs Unseen Amsterdam en van de Unbound Foundation. Een tijd geleden deelde hij op zijn (geheel zwart-witte) Instagram-pagina een lieve foto van hem samen met zijn broer en zijn moeder.

Prachtig plaatje – natúúrlijk in een restaurant.

Kunstverzamelaar Roderick is getrouwd met Mariette, samen hebben ze twee dochters.

Diederick

Zoon Diederick heeft ook een culturele carrière. Hij is oprichter van een online platform voor samenwerking op het gebied van cultureel erfgoed. Ook heeft deze zoon van Janny een talenknobbel: hij leerde onder andere Japans en Chinees. Dit kiekje van Diederick (rechts), hebben we ook te danken aan het Instagram-account van Roderick (links).

Goed terechtgekomen

Ondanks de moeilijke periode die Janny doormaakte toen haar zoons jonger waren, is alles op z’n pootjes terechtgekomen. “Het gaat er niet om wat je op je bordje krijgt, maar hoe je ermee omgaat”, zei Janny daarover tegen MAX Magazine. “Die levensles hebben ze wel meegekregen, denk ik. Maar ik heb ook met een schuldgevoel rondgelopen. Dan was ik weer aan het werk en kon ik dus niet thuis zijn bij de jongste.” Gelukkig kan Janny nu trots terugkijken. “Mijn zoons zijn allebei heel goed terechtgekomen.”

Bron: Beau Monde Archief, Max Magazine, Libelle, Story, Nu.nl | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook