Zo kwam Meghan Markle van haar migraine af

'Leven zonder migraine verandert alles', aldus de Duchess.

Lees ook

Als echte California girl zweert hertogin Meghan bij groene sapjes, multivitaminen en yogalessen voor een goede (mentale) gezondheid. In haar tijd als blogger en actrice deelde ze zo nu en dan haar health secrets. Zo ook hoe ze korte metten maakte met haar migraine.

‘Heeft mijn leven veranderd’

In 2015– toen Meghan nog ‘gewoon’ de kost verdiende als actrice en lifestyleblogger en ene prins Harry nog niet in beeld was – gaf de huidige Duchess of Sussex in een interview prijs hoe ze van haar zeurende migraines afkwam. Geen tabletjes, maar acupunctuur zouden Meghan enorm hebben geholpen om van de hoofdpijnaanvallen af te komen. “Ik geloof al lange tijd in acupunctuur en cupping. Ik had last van slopende migraines (ben ervoor in het ziekenhuis opgenomen), en acupunctuur en Oosterse geneeskunde hebben mijn leven veranderd”, vertelde ze aan The Chalkboard“Leven zonder migraine heeft alles veranderd.”

Mentale gezondheid

Niet alleen voor haar migraines, maar ook voor haar mentale gezondheid zou Meghan baat hebben gehad bij de naaldenbehandeling. Naar verluidt onderging Meghan ook acupunctuurbehandelingen toen ze zwanger was van Archie bij de Londense celebrity acupuncturist Ross Barr. “Meghan had regelmatig een acupunctuursessie om haar te helpen ontspannen. Het is heel goed voor je bloedcirculatie en bloedstroom naar de baarmoeder”, verklapte een ‘bron nabij Barr’ destijds.

Healthy habits

Andere gezonde gewoonten die Meghan opsomde tijdens het interview met The Chalkboard, waren wekelijks de infraroodsauna bezoeken (‘om gifstoffen uit te zweten’), kurkuma door haar smoothie gooien (‘dat heeft ongelooflijke gezonde eigenschappen’) en je telefoon wegleggen als je uit eten bent (‘het is gezond om aanwezig te zijn’). In een oude tweet op haar anonieme account The Working Actress noemde Meghan zichzelf al eens grappend een ‘hippie chick met al mijn alternatieve geneeswijzen.’ Hippie-hertogin klinkt ook best goed toch?

Bron: Hello!,  The Chalkboard, Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook