Bronnen uit Monaco halen fel uit naar geruchten rond Charlene

De Franse roddelpers zou er volgens de bronnen behoorlijk naast zitten.

Lees ook

Eerder deze week was het weer hommeles in Monaco. Zo beweerden boze tongen dat Hare Doorluchtigheid prinses Charlene een riant budget zou eisen in ruil voor haar aanwezigheid in Monaco. Nu klinkt er echter een heel ander geluid vanuit het ministaatje. En de consensus daarvan is: je reinste onzin, die geruchten.

Geruchten rond Charlene

Volgens de Franse pers zat het verhaal zo: prinses Charlene zou harde afspraken hebben gemaakt met prins Albert over haar terugkeer naar het prinsdom. Zo schreef Voici dat de twee een ‘ultra-vertrouwelijk contract’ hadden gesloten, waarin de voorwaarden voor haar wederkeer naar het paleis waren opgenomen. Eén voorwaarde zou zijn dat prinses Charlene een toelage van 12 miljoen euro per jaar kreeg van haar echtgenoot. In ruil voor dat gigantische bedrag moest Charlene dan weer klappen langs de zijlijn van sportwedstrijden, lintjes doorknippen en galafeesten bijwonen, aldus de geruchten.

Nu nemen we de Franse roddelpers over het algemeen al met een korreltje zout, maar dit verhaal kon meer zout gebruiken dan er in de Dode Zee te vinden is. Afijn. Inmiddels is er ook vanuit Monaco proper op de geruchten gereageerd.

Onzin

Tabloid Page Six zou namelijk in contact zijn gekomen met bronnen die dicht bij Charlene staan, en hun simpele conclusie is: er klopt he-le-maal niets van de verhalen. “Natuurlijk heeft ze zeer gunstige huwelijkse voorwaarden, maar Albert hoeft haar echt niet te betalen om te blijven.”

“Nadat ze vanwege haar ziekte zo lang weg was, is Charlene zó blij om weer terug te zijn bij Albert en de kids”, deelt de bron. Tja: een jaar weg zijn van je familie is ook niet niks. De Grimaldi’s zouden nu dan ook flink de verloren tijd inhalen, aldus Page Six: “Ze spenderen elk weekend in hun buitenverblijf. Albert steunt Charlene volledig en helpt haar ook bij haar liefdadigheidswerk”, aldus de bron.

Terug thuis

In elk geval is Charlene weer teruggekeerd naar het koninklijk leven in Monaco. Zo verscheen ze eind vorige maand bij de Monaco E-Prix en afgelopen weekend bij een sportevenement voor kinderen – beide keren met de hele familie, waar we flink wat zoete kiekjes aan overhielden. Later deze maand staat de Grand Prix van Monaco op het programma, en dus verwachten we dat Hare Doorluchtigheid ook dáár haar opwachting zal maken. We zullen zien!

Bron: Beau Monde, Page Six | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook