[Gesloten] Win! Maak kans op een luxe MARC INBANE Summer Essential Set t.w.v. € 119,80

Met deze luxe set van MARC INBANE ligt een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid dit seizoen binnen handbereik.

Lees ook

Op de zomer moeten we nog éven wachten, maar een prachtige bronze teint kun je vandaag nog bereiken. Bescherm je huid tegen de zon en geef jezelf een mooie, natuurlijke sun-kissed glow met de luxeproducten van MARC INBANE. Beau Monde mag 3 x een Summer Essential Set t.w.v. € 119,80 weggeven!

MARC INBANE Summer Essential Set

Met deze set heb jij je favoriete MARC INBANE zomerproducten altijd bij de hand. De set bestaat uit de Natural Tanning Spray (50 ml), Kabuki Brush, chique Travel clutch en de nieuwe, innovatieve gezichtszonnebrand met tintje: de Crème Solaire Bronze.

De Award-winning Natural Tanning Spray is een must-have voor wie snel en eenvoudig een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid wil zien. De spray droogt snel, geeft geen vlekken en is gemakkelijk aan te brengen met de Kabuki Brush. Zo ben jij aankomende zomer verzekerd van een mooie egale huid!

Met de Crème Solaire Bronze voorzie jij je gezicht niet alleen met een hoge bescherming SPF30 maar ook met een mooi tintje & natuurlijke shimmer. Zo ga jij de zon niet alleen beschermd, maar ook gekleurd tegemoet. Er wordt een mooie egale finish gecreëerd en de lichte shimmer zorgt voor een prachtige glow op jouw gezicht!

Dé perfecte reisaccessoires die je allemaal kan en mag meenemen in je handbagage. Tan, glow & go!

Zo maak je kans

Wil jij kans maken op deze zomerse set? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen vóór 9 juni 2022. Winnaars ontvangen bericht.

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Win een luxe Summer Essential Set van MARC INBANE

Maak 3 x kans op de must-have producten voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid.

Meedoen? Leuk! Let wel even op onze voorwaarden: Deze actie loopt tot en met 8 juni 2022. Tot die tijd wordt er iedere week 1 winnaar getrokken. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

Laatste nieuws

Zie ook