Monaco’s Jacques en Gabriella tussen de Disney-prinsessen

Wanneer echte royals sprookjesprinsessen ontmoeten...

Ook als real life royal blijft het leuk om kennis te maken met sprookjesprinsessen. Prins Albert nam zijn tweeling prins Jacques en prinses Gabriella afgelopen weekend mee naar Disneyland. De droom van elk kind, ook als je zelf in een paleis woont.

Grimaldi goes Disneyland

Prins Albert (geen spoor van prinses Charlene) werd onlangs met zijn kinderen op de kiek gezet voor het beroemde kasteel van Doornroosje in Disneyland Parijs. Het attractiepark viert dit jaar zijn dertigste verjaardag, een goed moment voor de Grimaldi’s om eens te kijken hoe sprookjesprinsen nu eigenlijk wonen.

Met Minnie en Mickey

Op foto’s verschenen bij Lecturas (bekijk ze hier) zien we de tweeling van Monaco onder andere arm in arm met Minnie en Mickey. Niet alleen de afwezigheid van prinses Charlene op de vrolijke foto’s wordt opgemerkt, ook de nieuwe bril van prinses Gabriella. En… is het prinses Gabriella eigenlijk wel? Volgens sommige royaltywatchers zou het ook heel goed kunnen gaan om Kaia-Rose Wittstock, het 8-jarig nichtje van Jacques en Gabriella dat ook in Monaco woont.

Prinses Gabriella (links) en haar nicht Kaia-Rose Wittstock tijdens de Monaco E-Prix, 2021. Beeld: BrunoPress

Zoals wel vaker bij Grimaldi’s blijven we achter met meer vragen dan antwoorden. Was prins Albert op pad met zijn tweeling of met zijn zoon en nichtje? Maakten prinses Charlene en prinses Gabriella misschien net een ritje in de achtbaan toen de foto’s werden genomen? Ach, als het voor Jacques, Gabriella en/of Kaia-Rose maar een onvergetelijk uitje is geweest na een moeilijk jaar, nietwaar?

Bron: Lecturas, New My Royals | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws