Zien: de Downton Abbey-sterren schitteren in New York City

Die filmpremière doen we gewoon nog een keer!

Lees ook

Heb jij de nieuwste Downton Abbey-film al gekeken? Hier in Europa kunnen we al een aantal weken genieten van de terugkeer van de Crawleys, maar de Verenigde Staten zijn nu pas aan de beurt. Tijd voor nog een glamorous premièrefeest!

New York City

Na een spetterende première in Londen eind april, mocht New York City op 15 mei ook de sterren uit Downton Abbey ontvangen. Zondagavond ging de nieuwste film A New Era namelijk in première in the big apple. Nog een keer een modefeestje met de Downton-acteurs? Daar zouden we ook geen nee te zeggen!

We doen gewoon nog een première!

Voor de sterren uit Downton een mooie kans om nog ’n keertje de glitters uit de kast te trekken. Hier hebben we Michelle Dockery en Laura Carmichael, oftewel filmzussen Lady Mary en Lady Edith.

Beeld: BrunoPress

Hun filmmoeder ‘Cora Crawley’, actrice Elizabeth McGovern, was ook van de partij in New York City. Altijd leuk om nieuwe manieren te ontdekken waarop je diamanten kunt dragen: als broches op je high heels. Echte Downton-glamour!

Beeld: BrunoPress

Joanne Froggatt, beter bekend als Lady’s maid ‘Anna Bates’, liet een glimp van haar indrukwekkende buikspieren zien in haar zwarte ensemble vol pailletten.

Beeld: BrunoPress

‘Lord Grantham’, acteur Hugh Bonneville, kon ook prima doorgaan als zakenman die Manhattan bezoekt. Weinig glam, wel een mooi gebaar om een Oekraïne-speldje op te prikken.

Beeld: BrunoPress

Dat het allemaal zo zakelijk niet hoeft als man op de rode loper, liet Allan Leech wel zien. De acteur, die ex-chauffeur Tom speelt in de Downton Abbey-reeks, koos voor een pak in een modern kleurenpalet.

Beeld: BrunoPress

Downton deel 3

Met de filmpremières is het nu afgelopen, maar komt het Downton Abbey-verhaal daarmee ook tot een einde? Julian Fellowes, het brein achter de serie en de films, sluit een derde film gelukkig nog niet uit.

“Je weet nooit of mensen meer willen. Na elk seizoen, na de eerste film en nu na de tweede film, heb ik een hartverscheurend vaarwel gezegd tegen deze mensen…en nu zijn we er weer”, liet hij onlangs weten in een interview met Radio Times. “Ik hoor mensen al praten over toneelstukken of meer films. Het zal mij wel duidelijk worden gemaakt als daar een sterke vraag naar is. Als mensen dat willen, dan zal ik er niet tegenin gaan.” Klinkt hoopvol voor alle fans, toch?

Bron: Radio Times, Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook