Zien: dit is de moeder van Nikkie de Jager

'MamaTutorials' is al net zo'n knappe verschijning als haar dochter!

Lees ook

MamaTutorials

Dat Nikkie een goede band heeft met haar moeder, moge duidelijk zijn. Ze noemt haar daarom ook wel liefkozend ‘MamaTutorials’. Een paar jaar geleden zette de presentatrice haar dan ook in het zonnetje tijdens Moederdag en deelde ze een zeldzame selfie van hen samen. “Mama, bedankt dat je de meest geweldige rolmodel en inspiratie in mijn leven bent. Je hebt me geleerd hoe ik sterk, onbevreesd en nederig kan zijn!!! Jij bent mijn wereld en ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. IK HOU VAN JOU!!!!!”, schreef ze erbij in de caption. Wat lief!

En tja, we moeten toegeven: de goede looks heeft Nikkie niet van een vreemde. MamaTutorials ziet eruit om door een ringetje te halen. Wat een knappe verschijning!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Dezelfde look

Valt het je op dat Nikkie’s moeder bijna dezelfde make-up look draagt als haar dochter? Dat is geen toeval. MamaTutorials is al meerdere keren in video’s van haar dochter verschenen. In een van die video’s heeft de beautygoeroe haar moeder opgemaakt als zichzelf. Looking good! Maar heeft moeders eigenlijk net zoveel talent als Nikkie? Daar was de vlogger zelf ook benieuwd naar. In een andere video daagde ze haar moeder dan ook uit om de kwasten zelf in de hand te nemen om dochterlief op te maken. Beide video’s kun je hieronder bekijken.

 

Wereldsterren

Nikkie ontvangt de meest uiteenlopende gasten in haar make-upstoel. Want naast haar moeder heeft ze ook regelmatig wereldsterren te gast. Zo mocht ze onlangs zangeres Adele opmaken. “Ik ben enorm vereerd dat je bij me te gast bent”, begon Nikkie in de video. “Ik droom hier letterlijk al jaren van.” Het enthousiasme is insgelijks, vertelt Adele. “Zelfs mijn beste vriendin was heel enthousiast. Zij kijkt altijd naar je video’s.” Als dat geen compliment is!

Bron: Instagram @nikkietutorials, YouTube, NOS, Margriet | Beeld: BrunoPress

Pagina 2/2

Laatste nieuws

Zie ook