Vera Wang snoept vijftig jaar van haar leeftijd af

Op je 72e geprezen worden om je jeugdige uiterlijk, hoe doet Vera 't toch?

Lees ook

In de categorie celebs die maar niet ouder lijken te kunnen worden: modeontwerpster Vera Wang. Het 72-jarige fashion icon wist heel wat volgers te verrassen met haar meest recente kiekje op Instagram. “Weet je zeker dat je niet ergens in de twintig bent?”

Pretty in pink

De designer hulde zich prachtig in het roze voor een event van het Breast Cancer Research Foundation vorige week. Instagramvolgers van Vera waren vol lof over de roze glitterjurk – én over de jeugdige verschijning van de ontwerpster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vera Wang (@verawang)

Velen menen dat Vera er minstens twintig jaar jonger uitziet. Of dertig. Of veertig. Of vijftig. “Je lijkt wel 25!”

Met een filtertje

Al merken meerdere volgers ook op dat we wel met flatterende filtertjes te maken moeten hebben. Eerlijk is eerlijk, persfoto’s van het event laten Vera er anders uitzien. Nog altijd beeldschoon, daar niet van, maar of we haar nu 25 zouden geven…

Vera Wang bij de Pink Party, New York. Beeld: BrunoPress

Vera’s geheim

Een aantal weken geleden maakte Vera al indruk met haar afgetrainde lichaam. Hoeveel uurtjes in de privégym gaan daarachter schuil?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vera Wang (@verawang)

Bijna geen, als we Vera Wang herself mogen geloven. In een interview gaf ze aan dat ze ‘niet echt van het sporten is’ en dat ze dol is op pizza, donuts en Cheetos. Het geheim achter haar platte buik is volgens de designer ‘werken, slapen, een vodka-cocktail en niet te veel zon.’

Bron: Insider, Vriendin | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook