Prins William en hertogin Kate gaan viral met lieve TikTok-video

Meer dan 30 beveiligers en toch een romantisch momentje weten te pakken? Zó doe je dat.

Lees ook

Meer dan 30 beveiligers om je heen en toch een romantisch momentje weten te pakken? Zó doe je dat. Een TikTok-filmpje dat heel het internet overgaat laat een bijzonder privémomentje van de Cambridges zien.


Hotel Royal

Twee maanden geleden waren prins William en hertogin Kate on tour door het Caribisch gebied. Het zal je maar gebeuren dat je net zelf ook op vakantie op de Bahama’s bent en je plotseling tientallen beveiligers door je hotel ziet lopen. Het overkwam de Amerikaanse Jimmy Rex, die hetzelfde luxehotel geboekt bleek te hebben als Wills en Kate. Hij maakte een TikTok-filmpje van de royals dat nu al tienduizenden keren bekeken is.

35 beveiligers

“Het zullen wel belangrijke mensen zijn, dit stel dat ook in mijn hotel op de Bahama’s verbleef had 35 beveiligers bij zich!”, schrijft Jimmy bij zijn TikTok-video. Hoewel prins William en Kate Middleton met zo veel beveiliging op weinig privémomentjes kunnen rekenen, hielden ze wel stevig elkaars hand vast. Iets dat volgens de etiquette niet en public mag gebeuren, maar in het hotel is hand-in-hand wandelen geen probleem.

@mrjimmyrex

This couple staying in the Bahamas had 35 security guards! #princewilliam #katemiddleton #royalfamily #royalty #security

♬ original sound – Jimmy Rex

We zien hertogin Kate in de eighties inspired jurk die ze droeg bij het vertrek uit de Bahama’s. Het lijkt er dus op dat Jimmy Rex net geluk heeft gehad om deze zeldzame video ‘achter de schermen’ nog te kunnen maken. Opletten in de lobby voortaan, wie weet loop je zomaar de Cambridgjes tegen het lijf!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress


Laatste nieuws

Zie ook