Wat gooeeed: zoveel verdient Maxime Meiland per aflevering van Chateau Meiland

Meid, wat een lekker bedrag.

Bedrag per aflevering

Wij waren behoorlijk benieuwd wat zo’n aflevering van Chateau Meiland nu eigenlijk schuift. De website Fem Fem was ook benieuwd naar het salaris van de Meilandjes en deed research. En wat blijkt? Met de opnames van Chateau Meiland zitten de Meilandjes er zeker warm bij. Zo zou de familie 50.000 euro per aflevering verdienen. Zo meid, dat is niet mis!

Het is natuurlijk een bedrag dat de familie moet splitten, maar dan nog blijft er zeker geen luttel getalletje over. De Meilandjes zijn twee keer per week op tv te zien en dat komt erop neer dat ze meerdere tonnen binnen harken met hun capriolen. Want reken maar uit: 12 afleveringen x 50.000 is 600.000! Wat goeoeoeoeoed!

Andere inkomsten

Hoe groot het deel is dat Maxime krijgt, weten we niet precies, maar we kunnen er dus wel van uitgaan dat de blondine een bedrag met meerdere nullen op haar bankrekening heeft staan. Daarnaast heeft ze ook nog een groot bereik op Instagram, waarmee ze vermoedelijk een leuk zakcentje aan verdient. En daar zouden wij ook spontaan van gaan wijnen, wijnen, wijnen!

Halve ton verloren

Maar het zit de blondine niet altijd mee. Haar eigen kledinglijn Monciel flopte bijvoorbeeld, nadat bleek dat ze een bestaande collectie had aangepast. “Omdat ik het eng vond om helemaal vanaf nul te beginnen”, liet ze daarover weten aan Beau Monde. Deze onderneming kostte haar uiteindelijk een halve ton. “Dat lag deels aan mezelf en deels aan de media,” zegt Maxime erover. “Het kon volgens de media niet door de beugel, wat overal breed werd uitgemeten. Ik neem het mezelf kwalijk dat het is mislukt, want ik heb toch de simpele weg gekozen.”

Bron: Fem Fem, Tips & Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws