De weekendtips van Beau Monde

Trends op het gebied van culi, uitgaan, shopping en meer. Kortom, alles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Na een zonnige week is er – helaas! – een regenachtig weekend voorspeld. Maar dat houdt ons niet tegen om er hoe dan ook een glamorous feestje van te maken. Wat eten, proosten en shoppen we dit weekend?

Nagenieten & voorpret

Ook zo genoten van het Eurovisie Songfestival vorig weekend? Voor iedereen die niet kan wáchten tot de volgende editie van het muziekfestival vol glitter en spektakel, tippen we Het Grote Songfestivalfeest dat op 17 november plaatsvindt in Ziggo Dome Amsterdam. Meer dan 25 internationale Songfestivalwinnaars en -favorieten treden op, onder presentatie van Cornald Maas en Edsilia Rombley. Tickets? Check www.hetgrotesongfestivalfeest.nl.

In het maanlicht

Nog op zoek naar de perfecte geur voor de lange zomeravonden? Jo Malone London komt met een gloednieuwe Night Collection, waarin grote rollen zijn weggelegd voor aromatische lavendel, maanbloem en kamille. De geurkaarsen, diffusers, kussensprays en heerlijke cologne zijn nu verkrijgbaar via jomalone.eu.

De Côte d’Azur van Frankrijk

Zomeren in onze hoofdstad? Bij George Marina aan de Sparklerweg in Amsterdam kun je plaatsnemen op het grote terras of je bootje aanmeren na een dag varen door de grachten. Je waant je even aan de Franse Côte d’Azur, want ze houden hier van joie de vivre. Daar passen oesters en een fijn rosétje natuurlijk perfect bij! AIX Rosé lanceerde er hun vintage 2021 en om dat te vieren kun je van mei tot en met juli bij George Marina zes oesters en een fles AIX Rosé bestellen voor maar € 48,50. Boek je tafel hier en geniet van je stukje Franse kust in Amsterdam.

Zwoele zomerdagen zonder alcohol

Alcoholvrij is helemaal hip én steeds meer een smaakfeestje. Helemaal nu de eerste alcholloze pop-up slijterij een feit is. Bij DROOG aan het Hugo de Grootplein 7 in Amsterdam vind je van vrijdag 20 tot en met zondag 29 mei een ruim assortiment aan alcoholvrije drankjes, zoals Seedlip’s alcoholvrije sterke drank of Butcha’s fruitige kombucha’s. Wil je proeven!

Een ander verrassend alternatief voor alcohol deze zomer zijn de natuurlijke siropen van Marie Stella Maris in de smaken rabarber, vlierbloesem, cassis en gember. Perfect te mixen in een mocktail!

Fijn weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws