Hollywood Hertogin: Meghan straalt tijdens Harry’s polowedstrijd

Polkadots, polo & prijswinnaars.

We zien de Sussexjes niet vaak in het openbaar in hun ‘eigen’ Californië, behalve tijdens de polowedstrijden van prins Harry. Hertogin Meghan schittert in klassieke Hollywood-look aan de zijlijn… én op het podium.

Poloprins

Prins Harry is tegenwoordig regelmatig te zien op het veld van poloteam Los Padres, waar hij een seizoen fanatiek meespeelt. Afgelopen zondag was het tijd voor een speciale polowedstrijd waarmee geld op werd gehaald voor lokale goede doelen.

En of dat stukje charity nog niet koninklijk genoeg was, werden genodigden ook gevraagd om zich aan een bepaalde dresscode te houden. Dat onthulde burgerrechtenactivist Amanda Nguyen op Instagram. “Bedankt prins Harry en Meghan voor deze uitnodiging voor deze liefdadigheidspolowedstrijd. Ik kijk ernaar uit! Toegegeven, ik kijk er ook naar uit om een hoed te dragen om aan de dresscode te voldoen.”

Hoog bezoek

Een van de andere genodigden was niemand minder dan actrice Rebel Wilson. Op Instagram deelt ze een kiekje samen met de prins. En van die hoedendresscode? Niets te merken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson)

Wie zich wel met hoed liet zien, was hertogin Meghan. De moeder van Archie en Lili ging voor een klassieke Hollywood-look met een witte rok, polkadotblouse, brede ceintuur, grote flaphoed en glamorous zonnebril. Bij de overwinning van Harry’s team, verscheen zij ook op het podium, naast haar prijswinnende hubby.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JILL NELSEN | The Agency (@jillnelsen)

De twee wisselden ook een kus uit op het podium, laten videobeelden van het evenement zien. Waarna Meg de rode lippenstiftvlekken van Harry’s wangen moest boenen – het nadeel van zo’n glamourlook.

Seizoen met de Sussexes

Een van Harry’s teamleden is zijn vriend Nacho Figueras. “We hebben door de jaren heen vaak samen gespeeld en nu we allebei ouders zijn, is het extra bijzonder om deze tijd samen door te brengen”, schreef Nacho bij een foto van het Los Padres-team op Instagram. Prins Harry blijft het hele seizoen meespelen met zijn poloteam in Santa Barbara, liet royaltykenner Omid Scobie eerder deze maand weten. Al moet de hertog van Sussex binnenkort toch een paar trainingen missen, omdat hij begin juni samen met zijn gezin naar Engeland zal overvliegen om het platinajubileum van de Queen te vieren. Waar ongetwijfeld ook een dresscode geldt. Houd die hoed maar bij de hand, Meg!

Bron: Hello! Magazine, Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws