Zien: Kourtney Kardashian en Travis Barker voor de derde keer getrouwd

Third time's a charm?

Lees ook

Na een spontane bruiloft in Las Vegas en een tripje naar het gemeentehuis in Santa Barbara zijn Kourtney Kardashian en Travis Barker afgelopen weekend wéér getrouwd, voor de derde keer. In het Italiaanse Portofino spraken ze het jawoord uit in het bijzijn van al hun geliefden.

Opnieuw getrouwd

Driemaal is waarschijnlijk scheepsrecht voor Kourtney Kardashian en Travis Barker. De tortelduifjes zorgden in april voor heel wat verbazing toen bekend werd dat ze in Las Vegas in het huwelijksbootje zijn gestapt. De twee wisselden midden in de nacht hun I do’s uit in het bijzijn van een Elvis Presley-impersonator. Vorige week trouwden zij opnieuw, ditmaal voor de wet. Afgelopen weekend deden ze dat dus nog weer dunnetjes over. Je bent een Kardashian of je bent het niet…

Naar Italië afgereisd

Kourtney en Travis gaven elkaar dit keer het jawoord in het historische Castello Brown, in het Italiaanse plaatsje Portofino. Waar er tijdens de eerste twee bruiloften slechts een handjevol genodigden aanwezig waren, pakte het stel het nu een stuk groter aan. Zo waren moeder Kris Jenner (die Kourtney naar het altaar begeleidde) en zussen Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner natuurlijk aanwezig. Ook sterren als Beyoncé, Megan Fox en diens fiancé Machine Gun Kelly waren van de partij.

Kourtneys dochter Penelope Disick was het bloemenmeisje, terwijl Travis’ dochter Alabama Barker en ex-stiefdochter Atiana De La Hoya bruidsmeisjes waren. Kourtneys jongste zoon Reign Disick had de belangrijke taak om de ringen te brengen.

Little white dress

De newlyweds hebben ons de afgelopen tijd al op flink wat trouwlooks getrakteerd, maar hun looks van afgelopen weekend zijn misschien wel hun beste. Travis verscheen in een klassiek zwart pak, terwijl Kourtney in een korte witte corset dress met een imposante sluier naar het altaar liep. De twee waren van top tot teen in Dolce & Gabbana gehuld, net als al hun trouwgasten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Kourtney Barker

“Happily ever after”, schrijft Kourtney bij enkele kiekjes van de prachtige Italiaanse bruiloft. Bij een tweede reeks plaatjes schrijft ze: “Introducing Mr. And Mrs. Barker.” Betekent dit dat de oudste Kardashian-telg tegenwoordig als Kourtney Barker door het leven gaat? Dat is nog niet helemaal duidelijk. We wensen de tortelduifjes in elk geval veel geluk samen!

Bron: E! News, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook