Wauw! Zo ziet de moeder van Kim Feenstra eruit

Kim lijkt sprekend op haar.

Lees ook

De prachtige Kim Feenstra werd bekend door haar goede looks, die haar alweer 16 jaar geleden de hoofdprijs van Holland’s Next Top Model opleverden. Inmiddels weten we dat haar zoontje Brooklyn (1 jaar) ook een behoorlijk knap kereltje is. En die goede genen had Kims eigen moeder ook!


Kims moederschap

In 2020 werd Kim Feenstra moeder van zoon Brooklyn. Op Instagram laat ze zich vaak uit over de ups and downs van het moederschap. “Ik wilde altijd al graag moeder worden, maar ik heb het ook heel lang nog niet gewild”, schreef het model onlangs op Instagram. “Toen het eenmaal zo ver was, was dat het allermooiste wat me ooit overkwam. Soms zitten mijn eigen emoties en hormonen me in de weg en kan ik een stuk minder handelen. En met het moederschap zelf, kan ik daar nog een hoop nieuwe emoties bij optellen. Ik heb er echt dagen tussen dat ik het zwaarder vind dan andere dagen.”

“Het is een lastig onderwerp om te bespreken, omdat het een geschenk is om überhaupt moeder te mogen zijn. Dan lijkt het alsof ik niet dankbaar ben, terwijl er geen woorden zijn om uit te kunnen drukken hoe dankbaar ik ben voor deze blessing. Maar moeders zijn ook gewoon mensen. En voordat we moeders waren, hadden we ook onze flaws die niet ineens met de bevalling verdwenen zijn.”

Baby Brooklyn

Haar eerlijke woorden wisselt Kim ook af met kiekjes van haar prachtige zoontje, die ze deelt met voormalig voetballer Stanley Tailor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Maar niet alleen van haar eigen kleine spruit deelt ze zo nu en dan een foto, ook werden we eens getrakteerd op een plaatje uit haar eigen babyalbum, waarop ook Kims mooie moeder te zien was. Benieuwd hoe de oma van baby Brooklyn eruitziet? We verklappen alvast dat het model véél van haar moeder weg heeft. Kijk mee op de volgende pagina!


Laatste nieuws

Zie ook