Monegaskische glamour: Charlotte, Chanel & Cannes

Een zeldzame verschijning op de rode loper van Charlotte en Dimitri!

Lees ook

Charlotte Casiraghi die schittert in Chanel, da’s natuurlijk niets nieuws. Maar de oudste dochter van prinses Caroline samen met haar echtgenoot Dimitri Rassam in het openbaar? Dat zien we niet vaak!

Zeldzaam glamourmoment

Charlotte, de oudste kleindochter van Grace Kelly, trouwde drie jaar geleden met haar Dimitri Rassam. Openbare uitstapjes van de twee zijn schaars, maar tijdens het filmfestival van Cannes brachten de twee wat royal glamour naar de rode loper.

Charlotte Casiraghi en Dimitri Rassam bij de screening van Frère et Sœur. Beeld: Pro Shots / SIPA USA

Als Chanel-ambassadrice heeft Charlotte natúúrlijk een tas van het modehuis in haar hand. Hoewel het niet bevestigd is, zou het ons ook niet verbazen als de avondjapon van Char ook een Chanelletje is – eigenlijk wordt de dochter van prinses Caroline zelden in iets anders gezien.

Beeld: Pro Shots / SIPA USA

Goed voer voor de flitsende camera’s was het zeker, want de Rassams deelden heel wat looks of love met elkaar. Charlotte dan tenminste, Dimitri lijkt meer het type van filosofisch de verte in staren.

Charlotte Casiraghi en haar regisseur delen samen een zoontje, Balthazar van 3 jaar oud. Uit een eerdere relatie heeft ze ook zoon Raphaël van 8.

Bron: Paris Match | Beeld: Pro Shots

Laatste nieuws

Zie ook