Hoedjes vast! In de achtbaan met koningin Margrethe (82)

Royals & rollercoasters, het levert heerlijke beelden op!

Lees ook

De Deense koningin Margrethe sjeest met sneltreinvaart haar jubileumweekend binnen. Een achtbaanritje dat heerlijke beelden oplevert!

50 jaar op de troon

We hopen dat koningin Margrethe haar fascinator stevig had vastgespeld voorafgaand aan haar bezoek aan Tivoli, het populaire pretpark in Kopenhagen. De Deense monarch vierde daar afgelopen weekend haar 50-jarig troonjubileum en sloeg een ritje in de achtbaan niet af. En zo levert het gouden jubileum gouden beelden op. Vooral nummer 2 in de reeks hieronder is een must-see.

Het dopje op het hoofd van Hare Majesteit bleef in ieder geval keurig zitten. Complimenten voor de kamenier!

Margrethe & Beatrix

Het pretparkbezoek van Margrethe volgde kort na een visite van niemand minder dan prinses Beatrix, oud-collega en goede vriendin van de Deense koningin. Beatrix was afgelopen vrijdag op het eiland Amager om te vieren dat dit gebied 500 jaar geleden bewoond werd door Nederlandse boeren, die daar groenten gingen verbouwen voor de inwoners van Kopenhagen.

Beeld: BrunoPress

Spijtig dat prinses Beatrix niet een paar dagen langer is gebleven om óók mee te gaan naar Tivoli. We hadden het graag gezien, twee royals in de rollercoaster. En we weten zeker dat zelfs de g-krachten van de achtbaan niet tegen de stevige haarlak-coupe van Trix op hadden gekund. Die lokken blijven makkelijker op hun plek zitten dan ’n hoedje!

Bron: Hola | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook