Wat weten we over de ‘nieuwe liefde’ van prinses Mabel?

Iets met een jacht en een romantisch dinertje aan het water...

Lees ook

Er is een nieuwe man in het leven van prinses Mabel. Althans, als we de geruchten mogen geloven. En die worden steeds specifieker…

‘Mysterieuze man’

Prinses Mabel staat al jarenlang niet meer in de koninklijke schijnwerpers, maar een bezige bij is ze nog altijd. De vrouw van wijlen prins Friso zet zich met verve in voor gendergelijkheid en mensenrechten, deelt op Instagram foto’s van haar leven in Londen en is niet te vergeten moeder van twee tienerdochters, Luana (17) en Zaria (15). En tegenwoordig zou ook een ‘mysterieuze man’ deel uitmaken van haar leven, meldt Story.

Hand in hand

Volgens bronnen van het roddelblad is prinses Mabel onlangs in de jachthaven van Urk gezien met een ‘Engelssprekende vijftiger’ die werd voorgesteld als haar vriend. Bij restaurant De Boet was al het personeel al gewaarschuwd dat er een belangrijke gast zou komen dineren. “Maar niet dat het om Mabel ging. Zo gaat dat altijd. De man met wie ze was, werd voorgesteld als haar vriend en hij en Mabel zaten ook meerdere malen hand in hand.”

Ook volgt er een beknopte omschrijving van de vermeende nieuwe liefde. “Het gaat om een man van rond de vijftig met zwart haar en een licht getinte huid.” Zeker weten doen we natuurlijk nog niets, maar dat Mabel ervoor kiest om openbaar in Nederland handjes vast te houden in plaats van in de Londense anonimiteit? Klinkt alsof er zéker iets serieus en moois opbloeit voor de weduwe!

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook