De vader van Meghan Markle is getroffen door een beroerte

Hij is er niet best aan toe.

Lees ook

Thomas Markle, de vader van hertogin Meghan, is getroffen door een beroerte. Hij ondergaat op dit moment een spoedbehandeling in een Amerikaans ziekenhuis.

Reis geannuleerd

Over een paar dagen zou Thomas Markle naar Engeland vliegen om de Platinum Jubilee van Queen Elizabeth bij te wonen. Dat feest kan niet doorgaan, omdat hij vandaag ineens door een beroerte werd getroffen. Zijn dochter Samantha alarmeerde de hulpdiensten nadat Markle tijdens hun telefoongesprek ineens zijn spraak verloor. Hij is meteen overgebracht naar een Amerikaans ziekenhuis en wordt daar behandeld.

Veel stress

“Het spijt me zeer dat ik dit vervelende nieuws naar buiten moet brengen”, aldus Dan Wootton van The Daily Mail. Hij zou met Markle samenwerken tijdens diens bezoek aan Engeland volgende week. Wootton heeft contact gehad met familieleden van Markle, die hem vertelden dat ze zich de afgelopen paar weken al zorgen maakten om zijn gezondheid. Markle zou veel stress hebben gehad omdat hij continu werd lastiggevallen door online ‘Sussex Squad’-pesters, die allerlei geruchten over hem zouden verspreiden.

Eerder ook al problemen

Het is niet de eerste keer dat Markle gezondheidsproblemen heeft. Vier jaar geleden kon hij niet bij de bruiloft van Harry en Meghan aanwezig zijn, omdat hij kort daarvoor een hartaanval had gehad. De afgelopen tijd was met name zijn bloeddruk daarom een bron van zorgen. Toch had hij toestemming gekregen om naar Engeland af te reizen, waarbij hij volgens Wootton vooral hoopte op een ontmoeting met Harry en Meghan.

Bron: The Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook